2777
2789

سلام خانمای گل ☺

دوستانی که رازیانه و سیاه دانه میخورن واسه بارداری از روز چندم سیکلتون میخورید؟ و تا کی ادامه میدید؟

چون میگن اگه باردار باشی ضرر داره بخوری پس باید تا کی ادامه بدیم که با اقداممون تداخل ایجاد نکنه و اگه حامله شدیم سقط نشه؟

ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید راهنماییم کنید

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم از روز پری بخور تا تخمک گذاری

میشه توضیح بدی سیاه دونه رو چ جوری میخوری خاهری؟

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
عزیزم از روز پری بخور تا تخمک گذاری

پس بعد از تخمک گذاری دیگه نباید بخورم. درسته؟ یعنی در اصل 2 هفته اول باید بخورم. چون تخمک گذاری روز 14 سیکل میشه

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
میشه توضیح بدی سیاه دونه رو چ جوری میخوری خاهری؟

عزیزم.من هرق رازیانه خورده بودم.سیاهدونه نمیدونم

خدایا بی کران شکرت میکنم.تورا ب خداوندیت قسم میدهم همه منتظررارو مامان کن . نی نی منم صحیح و سلامت بزار بغلم 🙏🙏🙏
خانوما سیاه دانه میگن نباید کامل سابیده بشه چون خاصیتش از بین میره درسته؟

من میریزم توی هاون کوچیکا که زعفرون توشون میسابن و میکوبم . کاملا آسیاب نمیشه یکمش درشت میمونه .بعد با عسل قاطی میکنم میخورم

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
پس کامل سابیده بشه اثری نداره

والا من نشنیدم چنین چیزی اما یکمم سابیده بشه خوبه. فقط باید سریع با عسل مخلوط بشه و خورده بشه که خاصیتشو از دست نده. اینو شنیدم که اگه سابیده بشه و زود مصرف نشه خاصیتشو از دست میده 

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
من نميتونم تايپيك بزنم چرا ؟  جاي قسمت تالار و او يكي ديگه انتخاب نميشه  موضعاتش نميان

یکم سایت مشکل داره انگار. همینطوری ثبت رو بزن ببین میشه؟ دوباره سعی کن بلاخره موفق میشی

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍