2777
2789
عنوان

سوال نماز شب

107 بازدید | 13 پست

سلام. ذکر قنوت نماز شب رو با صلوات شمار میگفتم الان صلوات شمارم خراب شده چجور میشه با تسبیح بگم

البته امشب که گذشت برای شب های دیگه میپرسم که کلی جایی هم صلوات شمار نبود با تسبیح چجور ۷۰ تا استغفرلله میگید یا ۴۰ تا اسم مومن رو چجور میشمارید چون تسبیح ۱۰۰ تا یی هستش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۷۰ تا مهره جدا کن بگیر دستت سر نماز از مهره ۷۰ به سمت مه ه اول ذکر بگو

خب ۴۰ تا اسم مومن رو چجور بگم

حالا ۳۰۰ تا رو سه بار تسبیح میگم

۷ تا هم ک از روی انگشتان دست میگم

میمونه ۷۰ تا با ۴۰ تا

خب ۴۰ تا اسم مومن رو چجور بگمحالا ۳۰۰ تا رو سه بار تسبیح میگم۷ تا هم ک از روی انگشتان دست میگممیمونه ...

۷۰ تا رو گفتم مشخص شد 

۴۰ تای دیگه یه دور از آوا تسبیح شروع کن تا مهره ۳۳ که علامت داره بقیه هم که ۷تا مونده با انگشت بشمر

من یه بار خوندم با انگشت شمردم

دوتا دستاتو ک میگیری بالا برا قنوت ، با انگشت هر دست به تعداد بند انگشتا یعنی هر انگشت سه تا ذکر میگفتم با دوتا دستم توی قنوت هر دور جمعا میشد سی تا ذکر بعدش حالا ده تا اضافه تر هم میگفتم برا اون چل تا مومن😅

اگه اینو میخونی میشه لطفا برای آرامش دلم یه صلوات بفرستی بیشترش به خودت برگرده