خدایا دیگه خسته شدم این دنیا وفا نداره دلشکسته دلتنگ دل دیگه نمونده واسم ،شده حیگر زلیخا هرکس اومد یه خنحر زد به قلبم و رفت سوراخ سوراخ شده این قلبم .مگه دنیا چی داره مگه چندسال زنده هستیم عمر خیلی سریع میگذره اصلا ارزش نداره بخوایم دل همدیگه رو بشکنیم والا یخدا مرگ واسم از عسل شیرین تره هیچ دلبستگی به دنیا ندارم توی این ۳۳ عمری که گرفتم یه چیز خیلی خوب درک کردم هرکاری تو دنیا بکنی بهت برمیگرده شک نکنین ظلم کنین ظلم میبینین رحم داشته باشین رحممیبینینن دنیا خیلی دقیقه اگه دل بشکنین حتی اگه نیت خیر داشته باشین دلتون شکسته میشه .دل منو بارها شکسته🦭🌵ولی همیشه از خدا خواستم تحربه نکنه دل شکستن رو همیشه شاد باشه خوشحال باشه. را
به سرنوشت بگویید:اسباب بازیهایهایش بی جان نیستند آدمن میشکنن آرومتر💔🦭🌻
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم خیلی اذیت شدم خدا زیاد باهام کیف نمیکنه. بخدا هرحاجتی که ازش میخام یا نمیده یا وقتی میده که برام فایده نداره و مهم نیست
دوروز پیش یه حاجتی که سه سال پیش داشتمو براورده کرد بعد سه سال😕 خدایا قربونت الان برای چمه؟!
لطفا یه صلوات واسه رسیدن به آرزوهام بفرستین😍💓خدایا شکرت که کمکم کردی به همه آرزوهام و خواسته هام برسم😍 خدایا مرسی که هوامونو داری😊 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ