2777
2789
عنوان

حق با کیه

60 بازدید | 1 پست

دوساعت پیش گفتیم بریم طباخی نگو شوهرم به مادرش پیام داده که اماده شو رفتیم برذاشتیمش.خلاصهه بهم تیکه انداخت که خیلی خوشحال بودی حالا بارداریت کنسل نباشه.منم گفتم نه ایشالا سالمه و اسم پدرشوهرمو میذارم(واقعا عاشقشم بااینکه ندیدمش) مادرشوهرم کلا بعد فوت پدرشوهرم با خونواده پدرشوهرم رفت و امد رو قطع کرده و بچه هارو کشونده سمت طایفه خودشون ولی منم از اونا خوشم نمیاد چون کوردی حرف میزنن و من نمیفهمم و حال نمیکنم ولی سمت پدرشوهرم رفت و امد دارم مادرشوهرم شاکیه حتی هشت ماه مادره پدرشوهرمو من نگه داشتم و اون مدت مادرشوهرم نمیومد خونمون.

گفتم فرداشب حلوا بزنیم بریم سرخاک ننه بزرگ و پدرشوهرم انگار سوزن زدم بهش.خب حال نمیکنم با مادرشوهرم چون خیلی خبیثه چیکار کنم

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

مادربزرگ شوهرم تعریف میکرد که هیچوقت مادرشوهرم عروس که سهله زن خوبیم نبوده.و طبق اخلاقاش و تعریف اطراف میدونم راست میگه .بدم میاد از حکمرانیش.

مثلا امشب نمیخواستم باشه ولی چیکار کنم یه کوچه فاصله داریم و شوهرم همیشه میبنده به دممون

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹