2777
2789

سوال منم هست واقعا

با مرور زمان خیلی طولانی که اره میره

خود من الان دارم ترتینویین استفاده میکنم نتیجش بعد ها خاهم گفت

اسمم شیدا نیست عاشق و شیدای اونم که عاشق منه باز برمیگرده و مال منه♥️🕯️اکانت قبلیم معلق شد بچه ها شیدام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوال منم هست واقعابا مرور زمان خیلی طولانی که اره میرهخود من الان دارم ترتینویین استفاده میکنم نتیجش ...

وایی درکتون میکنم  چقدر بده ....من تموم روی سینه و بازو هام پر جوش شده یه مدت همه رو کندم الان جاش مونده قهوه ای و زشت شده امید وارم برن........

به نظرتون کرم آزالادرم واسه جای جوش چطوره؟

تو اینستا دیدم.میخوام بخرم

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
سوال منم هست واقعابا مرور زمان خیلی طولانی که اره میرهخود من الان دارم ترتینویین استفاده میکنم نتیجش ...

بببخشین همین پماد ترتینویین ۵ درصد که ایرانی هستش'؟ آخه منم میخاسم کترل بگیرم نداش داروخونه اونو توضیح داد گرفتم

وایی درکتون میکنم چقدر بده ....من تموم روی سینه و بازو هام پر جوش شده یه مدت همه رو کندم الان جاش م ...

منم مشکلم دیقاااا بدنه و مخصوصا باسن

اسمم شیدا نیست عاشق و شیدای اونم که عاشق منه باز برمیگرده و مال منه♥️🕯️اکانت قبلیم معلق شد بچه ها شیدام
بببخشین همین پماد ترتینویین ۵ درصد که ایرانی هستش'؟ آخه منم میخاسم کترل بگیرم نداش داروخونه اونو توض ...

ببین اره کترل‌ ضعیف ترشه 

من مرتب استفاده نمیکنم ولی میگن خیلی خوبه 

شما برا چی و‌کجا؟

شیدا جون ب شما گفتن چند ماه استفاده کنین بهتره و میره

گلم ببین من اخه فقط اینو استفاده نمیکنم دو سال تموم هر چیزی بگی امتحان کردم به یه نتیحه هایی رسیدم..میدونن چی خوبه چی خوب نیست همیشه میدونی تجربه قوی تر از علمه ب نظرم دکتر اینا فایدش هیییچه اگر تجربه ای نداشته باشه

منم مشکلم دیقاااا بدنه و مخصوصا باسن

وایییی دیگه استخرم نمیتونم برممم بس که بد شده دستام...

لعنت به من که از ژیلت استفاده کردم و جوشامو کندم 

این کرمی که میزنین جواب میده ؟ ارزش خرید داره؟