2777
2789

یکساله لباس نخریدم🥲

ولی همین روزاست برم داشتم لیست میگرفتم فهمیدم خییلیی چیزا ندارم دلم واسه خودم سوخت🤧

شومیز و شلوار مجلسی و طلا و مانتو و کیف کفش و.... 

بازار تهران برم بهتره نه؟! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدا طلا جز خرید هاتون. من هنوز مانتو ۳سال پیشم میپوشم .کیف پارسالم .کفش پارسال. خدایا شکر خدا بهت ...

اصلاااا مانتو ندارم حتی یدونه گفتم شوهره می‌خره انداختم دور پیراهن مردونه میپوشم و پیراهن ساحلی یا تیشرت لانگ اه اعصابم خورد شد،انقدرم همه چی گرونه آدم میمونه چکار کنه 

من کیف و کفش زیاد نمیخرم. یعنی تا وقتی دارم نمیخرم. یکی مثلا کیف دم دستی داشته باشم یکی مهمونی طور، یک کفش راحت یک پاشنه دار.

مجلسی و مهمونی هم نمیخرم. همون دوسه تا دارم بسه، زورم میاد پول به لباس مجلسی و شومیز مهمونی و اینا بدم😁😁

ولی الان یه عروسی درجه یک داریم، تپل شدم، هیچی ندارم بپوشم بازم همچنان زورم میاد بخرم🤣🤣

تخت خریدم دلم روتختی میخواد نمی‌خوام پول به لباس مجلسی بدم🤣🤣🤣🤣

من کیف و کفش زیاد نمیخرم. یعنی تا وقتی دارم نمیخرم. یکی مثلا کیف دم دستی داشته باشم یکی مهمونی طور، ...

اره از بس تیشرت اینا خریدم کلا زنانگی یادم رفته🫣😂

تازه رفتم ترب اینا گشتم فهمیدم حداقل یکی دوتا بخرم خانومانه رفتار کنم حداقل یادم نره زنم 🤧😂