اول بگم که کاربر اقا هستم
برای من تا الان چند بار پیش اومده که یه وسیله ای هیچ ایرادی نداشته بعدش تعمیرکار اومده گفته کلی خرجشه و اگه درست نکنید بدتر میشه و انقدر خرجشه و خلاصه الکی میخاسته یه خرجی پشت دست ما بزاره . در صورتی که با یه چیز جزئی درست میشده.
مثلا کرکره برقی پارکینگ صدا میداد گیر میکرد یکی اومد گفت ۳۰۰ تومن خرجش میشه(چند سال پیش ۳۰۰ تومن خیلی ارزش داشت مثلا الان بگی سه چهار میلیون)
بعدش ما با خود نصاب که کرکره رو نصب کرده بود تماس گرفتیم اومد دید گفت هیچ عیبی نداره فقط گرد و خاک گرفته بشورید تمیز کنید صداش میفته گیرش هم رفع میشه درست میشه هیچ پولی هم نگرفت گفت فاتحه بخونید.
یا مثلا موتورم دود میکرد بردم موتور سازی گفت روغن سوزی افتاده کلی خرجشه در صورتی که روغن سوزی دود آبی میده موتورم صفر بود فقط روغن زیاد ریخته بودن توش دودش برای همون بود یه جا دیگه نشون دادم گفت هیچ عیبی نداره روغن عوض کردم درست شد
یا یخچال یکی از اقوام گازش خالی شده بود طرف بدون اینکه لوله هاش رو تمیز کنه گاز زده بود و ۲ میلیون گرفته بود و دوباره یخچال خراب شده بود ولی یه تعمیرکار دیده اول لوله هاش رو شسته بود بعد گاز زده بود تا دیگه یخچال درست شده بود
یا یه بار تعمیرکار اوردم یخچال همسایمون رو درست کنه مثلا ترموستاتی که ۱۰۰ تومن پولش بود رو گفت خریدم ۴۰۰ تومن به غیر دستمزد میخاست ۳۰۰ روی ترموستات بخوره که من رفتم قیمت گرفتم زنگ زدم بهش گفتم محبور شد باقیش رو پس داد
خلاصه به یه تعمیرکار اطمینان نکنید الان خیلی هاشون کار بلد نیستن و بدتر خرابش میکنن خیلی هاشون کلاه بردارن و فقط میخان تیغ بزنن
ادم درست که خدا پیغمبر حالیشه هم پیدا میشه که منصف باشه پیدا میشه ولی کم شده