2777
2789
عنوان

بیاین یه تجربه مهم بهتون بگم

213 بازدید | 12 پست

اول بگم که کاربر اقا هستم 

برای من تا الان چند بار پیش اومده که یه وسیله ای هیچ ایرادی نداشته بعدش تعمیرکار اومده گفته کلی خرجشه و اگه درست نکنید بدتر میشه و انقدر خرجشه و خلاصه الکی میخاسته یه خرجی پشت دست ما بزاره . در صورتی که با یه چیز جزئی درست میشده. 

مثلا کرکره برقی پارکینگ صدا میداد گیر میکرد یکی اومد گفت ۳۰۰ تومن خرجش میشه(چند سال پیش ۳۰۰ تومن خیلی ارزش داشت مثلا الان بگی سه چهار میلیون)

بعدش ما با خود نصاب که کرکره رو نصب کرده بود تماس گرفتیم اومد دید گفت هیچ عیبی نداره فقط گرد و خاک گرفته بشورید تمیز کنید صداش میفته گیرش هم رفع میشه درست میشه هیچ پولی هم نگرفت گفت فاتحه بخونید.

یا مثلا موتورم دود میکرد بردم موتور سازی گفت روغن سوزی افتاده کلی خرجشه در صورتی که روغن سوزی دود آبی میده موتورم صفر بود فقط روغن زیاد ریخته بودن توش دودش برای همون بود یه جا دیگه نشون دادم گفت هیچ عیبی نداره روغن عوض کردم درست شد

یا یخچال یکی از اقوام گازش خالی شده بود طرف بدون اینکه لوله هاش رو تمیز کنه گاز زده بود و ۲ میلیون گرفته بود و دوباره یخچال خراب شده بود ولی یه تعمیرکار دیده اول لوله هاش رو شسته بود بعد گاز زده بود تا دیگه یخچال درست شده بود

یا یه بار تعمیرکار اوردم یخچال همسایمون رو درست کنه مثلا ترموستاتی که ۱۰۰ تومن پولش بود رو گفت خریدم ۴۰۰ تومن به غیر دستمزد میخاست ۳۰۰ روی ترموستات بخوره که من رفتم قیمت گرفتم زنگ زدم بهش گفتم محبور شد باقیش رو پس داد

خلاصه به یه تعمیرکار اطمینان نکنید الان خیلی هاشون کار بلد نیستن و بدتر خرابش میکنن خیلی هاشون کلاه بردارن و فقط میخان تیغ بزنن 

ادم درست که خدا پیغمبر حالیشه هم پیدا میشه که منصف باشه پیدا میشه ولی کم شده

تو تعمیر گوشی هم ممکنه قطعات اصل رو بردارن بی‌کیفیت یا فیک بذارن

یا یه جایی نیاز به تعویض نداشته باشه تعویض کنن هزینه‌اشو بگیرن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره تجربه داشتم یکبار چندسال پیش بلندگوی گوشیم مشکل پیدا کرده بودصدا نمیومد یه جا موبایلی بردم گفتن بلندگوش خراب شده ۲۰۰ تومن هزینشه اونم چندسال پیش خواستم بدم درست کنه گفتم بزار یجا دیگه هم نشون بدم بردم یجا دیگه گفت آشغال گرفته بازش کرد با سشوار وسوزن تمیزش کرد دوتومن گرفت

تو تعمیر گوشی هم ممکنه قطعات اصل رو بردارن بی‌کیفیت یا فیک بذارنیا یه جایی نیاز به تعویض نداشته باشه ...

بله دقیقا

گوشی که بدتره چون ممکنه اطلاعات شخصی رو ریکاوری کن برگردونن بهش دست پیدا کنن

اره تجربه داشتم یکبار چندسال پیش بلندگوی گوشیم مشکل پیدا کرده بودصدا نمیومد یه جا موبایلی بردم گفتن ...

عجب 

تو گوشی که خیلی روش میخورن واقعا این پول ها از گوشت سگ حرومتره سرطان بشه

آره ماشینم همینطوره اگر سر درنیاری یه مشکل جزیی داشته باشه الکی یه چیز،دیگه میگه و چندمیلیون میکنه ت ...

ماشین که خیلی راحت میتونن سرت کلاه بزارن

گفتین گوشی دقیقا منم یه بار رفتم تاچ السیدی گوشیم شکسته بود تعمیرکار عوضش کرد ولی وارد نبود همش صفحه گوشیم هنگ میکرد اخرشم گوشی رو ۲۰۰ تومن فروختم (اونموقع گوشی نو مثلا یه تومن بود)

ماشین که خیلی راحت میتونن سرت کلاه بزارنگفتین گوشی دقیقا منم یه بار رفتم تاچ السیدی گوشیم شکسته بود ...

خیرنبینن واقعا یکاری کردن آدم دیگه به هیچکی نمیتونه اعتمادکنه من الان مشکلی برا گوشی یا ماشین پیش میاد ازترسم به چند نفر نشون میدم 

خیرنبینن واقعا یکاری کردن آدم دیگه به هیچکی نمیتونه اعتمادکنه من الان مشکلی برا گوشی یا ماشین پیش می ...

اره تو این گرونی خیلی زوره یکی سرت رو کلاه بزاره

خوب کاری میکنی حتما به چند نفر نشون بده

من موتورم رو ۲ جا بردم گفتن خرج سنگین داره ولی شکر خدا با یه مبلغ ناچیزی درست شد

خیلی هاشون حالشون نیست عیب موتور یا ماشین رو نمیفهمن

خیلی ها رو دیدم طرف یک ماه شاگردی کرده بعدش رفته مغازه زده هیچی هم حالیش نیس

البته ناگفته نماند اونی که هم میگه ۲۰ سال سابقه دارم ادعاش میشه چون ۲۰ سال تجربه تخصصی نداره فقط سابقه کار داره