بچه ها ما یکسال که عقدیم ،،، شوهرم خیلی عصبی خیلی یعنیا اینجوریه ی بحثی که باهاش میکنم چنان عصبی میشه میگم خوب آخه مگه میشه مردم با شوهر نلسون بحث میکنن آروم حلش میکنن اونوقت تو وقتی بحث میکنم ازت میترسم انقدر عصبی ،، وقتی که بحث نکنیم خیلی خیلییییی جنتلمن یعنیا پول میزنه برام هرچقدر بخوام خرید میکنه برام میاد میریم کافه رستوران شهربازی گردش و... خلاصه خوبه ولی وقتی باهاش بحث میکنم انقدر عصبی میشه آدم ازش میترسه بعد یعنیا آرزو به دلم موند یبار بعد بحث ها ی معذرت خواهی کوچولو ازم بکنه ، یجوری رفتار میکنه که پشیمون از کاری که کرده و اینها ولی آخه منم دلم میخواد یبار به معذرت خواهی بکنه آخه آدم مگه جلو زن خودش هم غروری داره آخه زن آدم که از خود ادمه اینهمه غرور واسه چی ،، همچیش خوبه ها از نظر ظاهری و تیپ استایل و افکار بروز و عالیه همچنین خونه و ماشین داره پول داره ولی واقعا این موضوعش خیلی اذیت کنندست بنظرتون چطوری درستش بکنم؟؟؟
خدا جونم مرسی که منو آفریدی و منو خوشبخت ترین زن روی زمین کردی 🤍✨
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فقط واسه من عجیب بود که کل ویژگی های خوبی که از همسرش گفت مادی بود؟ /:
اسی میتونی بری پیش روانشناس برای این موضوع
کاربری دست چندنفره، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست! 1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن 2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و افراد زن ستیز و رو مخ) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید 3. آقایون درخواست ندن ❤️🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمیتوانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)
هیچ جوری درست نمیشه شوهر منم همینه الان 18سال میگذره اگر یک حرفی خلاف میلش بزنم یا ی حرفی بشه جنگ 72تن راه میندازه جرات ندارم انتقاد کنم یا حرفی بزنم که قبولش ندار
همسر من دوران دوستیمون ب شدت عصبی بود وحشتناک خطرناک میشد ولی درحالت عادی عالی بود ازدواج ک کردیم از این رو ب اون رو شده اروم باحوصله ،خودم تعجب میکنم توام حساس نشو درست میشه فقط عصبی شد خونسرد باش بذا دوسه دیقه عصبی بودنش بگذره بعد صبت کن
همسر من همیشه میگه زمان خوبی که همه خوبن موقع ناراحتی میشه فهمید طرف چقدر خوبه!
من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "