2777
2789
عنوان

اگر سونوگرافی رفته بود

401 بازدید | 23 پست

هنوز ذهنم تو تاپیک قبلیم مونده ، یعنی ممکن بچه م در آینده شکاف کام داشته باشه ؟ تو خانواده فقط من این مشگلو داشتم ، خواهر و برادرم که ازم بزرگترند خدارو شکر مسئله ای ندارند ، ممکن بچه های اونا شکاف کام داشته باشند ؟ 

خواهرم با پسرخاله م ازدواج کرده ، خاله ی پدرشوهرش شیرین عقل نگران اونا هم هستم 

خداوکیلی هیچ وقت به روی خانواده م نیاوردم ولی آدم کم میاره خدایی ، اگر مادرم سونو رفته بود یا منو سقط می کرد یا دوا درمون می کرد نه که به دنیا بیام بعد بشینه گریه کنه همیشه میگه من یر تو خیلی سختی کشیدم ، خیلی دوست داشتم دو تا بچه داشته باشم ولی من مثل مادرم صبور نیستم یه بار استرس ژنتیک کافیه ، زایملن طبیعی هم نمی تونم بکنم فکر کنم به خاطر پللین و عمل شکاف کامم ، امشب دلم بد گرفت ، موقعی که دکترم گفت باید فکت رو عمل کنی فکر میکردم بدبخت ترین آدم روزگارم ، واقعأ هم بودم تا دو ماه عذاب می کشیدم ،هم تختی کم فهمم هم می گفت کسانی که اسمشون مریم مصیبت کش هستند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکاف کام الان توی سونوی سه بعدی مشخص میشه.اون موقع سونوی معمولی ام زیاد رایج نبوده.بعدشم الانم اگه بفهمن مجوز سقط نیس

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

خدا نکنه مشکلی واسه هیچ بچه ای پیش بیاد....

الآنم فک میکنم تو سونو، شکاف لب مشخص میشه، الکی غصه نخور

من ریخته ام در رگ تو شیره جان     هی چرخ بزن در من و دل را بتکان.    این همنفسی چه حس و حالی دارد.    در پیکر من دو قلب دارد ضربان

تا زمانی که افکار منفی داشته باشی چیزای منفی رو جذب میکنی.خدارو شکر کن به خاطر داشته هات و به آینده خوشبین باش

زیرکانه‌ترین راه برای تسلط بر هر جامعه‌ای تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است ،زیرا زنان اسیر هرگز قادر نخواهند بود انسان‌هایی آگاه و آزادی‌خواه پرورش دهند! سیمون دوبوار
 شکاف کام الان توی سونوی سه بعدی مشخص میشه.اون موقع سونوی معمولی ام زیاد رایج نبوده.بعدشم الانم ...

با دو بعدی مشخص نمیشه؟

آخه تو انومالی وجود لب و بینی و رو چک میکنن، همون کافی نیس؟

من ریخته ام در رگ تو شیره جان     هی چرخ بزن در من و دل را بتکان.    این همنفسی چه حس و حالی دارد.    در پیکر من دو قلب دارد ضربان

خدا رو شاکر باش سلامتی،شکاف لبت هم که عمل کردی،متأهل هم هستی،مامان هم که داری میشی،پس غمت چیه،،بسپر به خدا،منم بچه زن دادلش دوستم لب شکری بود،چون عروسشون که مامان بچه بود لب شکری بود،توی یک سالگی بچه روعمل کردن۶تومن گمونم دادن،ولی لین دلیل نمیشه بچه تو هم حتما مشکل پیدا کنه،من خودم سرزبونی حرف میزنم سین ها و ز ها شین و ژ میگم،البته خیلی کمه،فقط گاهی اینجور میشم،یعنی منم باید بگم اگه در ایمذه ماذر شدم بچم مشکل دار میشه،بیخود نشسن فکر و خیال نکن،بیچاره مامانتم مقصر ندون که چرا تو رو سقط نکرد،خدا قهرش میگیره کفر میگی،مردم هزا. تا بیمازی لاعلاج دارن،شاک. باش

خدا نکنه مشکلی واسه هیچ بچه ای پیش بیاد.... الآنم فک میکنم تو سونو، شکاف لب مشخص میشه، الکی غصه نخو ...

برای من داخل دهان روی سقف بوده ، به طوری که مادرم موقع شیر دادن خیلی اذیت میشده هر چی میخوردم وارد بینی م میشده 

با دو بعدی مشخص نمیشه؟ آخه تو انومالی وجود لب و بینی و رو چک میکنن، همون کافی نیس؟

نه تاجایی ک من میدونم توی دوبعدی شکاف کام و لب مشخص نمیشه.فقط سه بعدی

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
خدا نکنه مشکلی واسه هیچ بچه ای پیش بیاد.... الآنم فک میکنم تو سونو، شکاف لب مشخص میشه، الکی غصه نخو ...

میدونم ولی آخرش چی ؟ بالاخره که باید بچه دار شیم یا نه ؟ نمیشه بدون بچه که