2777
2789

یکم نگرانم چجوری باید رفتار کنم

نکنه یهو ضایع شم جلو همه 😐

از لحاظ ظاهری با حجابم صورتمو هنوز اصلاح نکردم ولی میخوام اینکارو انجام بدم مسخرم نکنن 😶

دلم میخواد دوستای صمیمی داشته باشم از این اکیپا که میرن بیرون باهم خوبن خوشحالن

اگه دنبال یه کادو یا دکوری میگردی که هنری باشه بیا تو پیجم ✅آموزش مجازی نقاشی هم داریم با صفر تا صد نکات نقاشی 🌈💙 آیدی  yek_tarh_eshgh

ترم یک سوسن پرور

ترم آخر دنیا جهانبخت

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز اول همه استرس دارن،مرکز توجه نیستی و هرکی به فکر خودشه پس نگران این موضوع نباش

خوش رو باش باهمه 

کم کم افراد مناسب خودتو پیدا می‌کنی و باهم دوست میشین

درگیر حاشیه ها نباش

ظاهرا همین که مرتب باشی کافیه

و درساتو نذار برا آخر ترم(میدونم که بازم اینکارو میکنی ولی گفتم که گفته باشم😂)

موفق باشی و خوش بگذره بهت

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

خیلی امیدبه این اکیپانبند

کاری نکن حرفت بیفته سرزبون بعضی این دانشجوهاکه دنبال سوژه هستند

اگرعقیده ای داره پای عقیده وحرفت وایسا البته اگه درسته چون اگر عقیده اشتباه دیگران راقبول کنی طرف مقابلت میفهمه که فردی هستی تحت تاثیر قرارمیگیری اذیتت میکنند

موفق باشید❤

فکر دوستی توی دانشگاهو از سرت بنداز بیرون

اشتباهه

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

فقط میشه گفت ، چطوری ترمکی 🤣🤣🤣❤️ خود به خود دوست پیدا میکنی

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️