2777
2789
عنوان

دلم واسه مامانم تنگ شده

682 بازدید | 63 پست

مامانم تو زندگیش خیلی سختی کشید وقتی ما هنوز بچه بودیم مارو ول کرد رفت به امون خدا مامانم تک و تنها بچه بزرگ کرد در به دری و مستاجری کشید و آخرم قسمت نشد صاحب خونه بشه...

از همه بدتر که اونهمه زندگی سختی داشت کم نبود سرطان گرفت و به اعضای بدنش متاستاز داد و جلو چشممون جون داد😔مامانم فقط ۵۰ سالش بود.

حتی عمرش کفاف نداد طعم مادربزرگ شدنو بچشه.

خیلی دلم تنگ شده جز خونه ی مامانم جاییو نداشتیم بریم واسه سر زدن و مهمونی.

میدونم حکمت خدا بوده ولی چرا باید مامانم از اول زندگیش انقدر سختی میکشید و آخرم با اون درد میمرد،اگه زندگی خوبی داشت اگه یه شوهر داشت انقدر قلبم آتیش نمیگرفت...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روحش شاد زندگی گاهی خیلی بی رحمه تو هم ایشااع مادر میشی یکم آروم میشی 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
روحش شادانشالله اون دنیا دیگه راحته🌱💗

مرسی ولی فکر نکنم راحت باشه چون خواهر کوچیک دارم الان نگران اونه،از طرفی اصلا دوست نداشت بمیره کل محرمو میگفت من میدونم امام حسین و خدا منو شفا میدن من هنوز پیر نشدم که بمیرم😔

روحش شاد زندگی گاهی خیلی بی رحمه تو هم ایشااع مادر میشی یکم آروم میشی

مرسی،متاسفانه به خاطر کارای بابام و مریضی مامانم و الانم فوتش افسردم فکر نکنم بتونم مادر بشم اعصابم صفره

خدا بیامرزدشوندنیا همینه عزیزم برا بعضی ها دنیا خیلی سخت میگذره ان شاا... اون دنیا روحشون تو ارامش و ...

حیف که واسه مامانم فقط سخت گذشت،برام درد و دل میکرد میگفت فقط خونه ی بابام دلم خوش بود از بعد ازدواج خوشی ندیدم به جز شما بچه ها