2777
2789
عنوان

چه‌جوری دخترم رو دلداری‌بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 35 پست
خب ی عکس برا تولدش یا هرز گاهی ک میتونن برا خواهر زادشون استوری کننمن جای شما بودم همحواهر شوهر هم ج ...

میخوام همچین کاری کنم

از یه طرف هم میگم بزار واقعیت‌هارو ببینه

هیچ‌وقت تاوان بزرگتر‌ها رو از بچه‌ها نگیرید  به‌بچه‌ها‌کم‌محلی‌نکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اون کمبودها رو تو باید جبران کنی ،در موردشون حرف نزن پیگیر نباش ارتباط هم کم کم کن

آره دقیقا به این فکر میکردم که به روش بیارم یا درموردش

کلا حرف‌نزنم

میخوام همچین کاری کنماز یه طرف هم میگم بزار واقعیت‌هارو ببینه

نه خودش بزرگ میشه میفهمه روح و روانش و آسیب نزنید بزار فراموششون کنه بچه های من الان نمی‌دونن چند تا همه دارن دختر من عمه و عموها رو نمیشناسه

میخوام همچین کاری کنماز یه طرف هم میگم بزار واقعیت‌هارو ببینه

ن اصلا اون درک مارو نداره بچه ست روحیه ش خیلی حساسه همینا واسش میشه عقده ک تو دلش میمونه تا ابد

همیشه دعات پیش خدا این باشه ک دخترت در آینده باعث افتخارت بشه و جایگاه خوبی داشته باشه برا آیندش خیلی دعا کن دعای پدر مادر گیراست

مادر شوهر منم همین طوره...دخترم ۷سالشه میگفت چرا ما میریم خونشون هیچی نمیاره جلو ما...ولی یکی دیگه م ...

خیلی بده این فرق گذاشتن کاش درک میکردن که بچه‌هست

چون خودم‌رو دور کروم سعی میکنن لجم‌رو در بیارن

ن اصلا اون درک مارو نداره بچه ست روحیه ش خیلی حساسه همینا واسش میشه عقده ک تو دلش میمونه تا ابدهمیشه ...

با دختر عموش هم سن هست

دختر عموش‌خیلی‌حسادت دخترم‌رو میکنه

اونا چی‌کار کنم؟

نه خودش بزرگ میشه میفهمه روح و روانش و آسیب نزنید بزار فراموششون کنه بچه های من الان نمی‌دونن چند تا ...

متاسفانه محل زندگیم نزدیگه جلوی چشممون‌هستن

با دختر عموش هم سن هستدختر عموش‌خیلی‌حسادت دخترم‌رو میکنهاونا چی‌کار کنم؟

خوب دخترت حتما از دختر عموش موفق تره که حسادت میکنه....بذار حسادت کنه...باید کاری کنی که از بقیه نوه ها بهتره بشه...آدم موفق باشه...

با دختر عموش هم سن هستدختر عموش‌خیلی‌حسادت دخترم‌رو میکنهاونا چی‌کار کنم؟

این حسادت یعنی دختر شما ی سر و گردن ازون بالاتره و چیزایی داره ک دختر عموش نداره ولی خب حسادت می‌تونه خیلی خطرناک باشه ممکنه در آینده ب دخترتون خدای نکرده آسیب بزنه سعی کنین رابطشو باهاش کمتر کنین و اصلا و ب هیچ عنوان تو ی مدرسه باهم درس نخونن

خوب دخترت حتما از دختر عموش موفق تره که حسادت میکنه....بذار حسادت کنه...باید کاری کنی که از بقیه نوه ...

انشالاه موفق میشه

خدا بچه‌ها رو عاقبت‌بخیر کنه

میدونی همیشه سعی کردم آدم بی هاشیه‌ای باشم

نمیدونم چرا به منو دختم حسادت میکنن

من بد کسی رو نمیخوام