2777
2789

ما یه دوستی داریم ... رفیق ، عزیز ولی از اینا بودن که مشکلاتشونو زیاد نمیگفتن به کسی حتی ما ... اینا بچه ها تو استوریا بقدری عاشق ...بقدری آروم ..خوشبخت ... خونه خوب ، ماشین ، تحصیلات ..بچه های ناز ...خلاصه ما ۳ روز با اینا رفتیم شمال ...اینا رسیدن کلا محل هم نمیدادن زنوشوهر ..من گفتم حالا اتفاقه زنوشوهرن ...دیدم نه اینا انگار دشمن خونی ن ... دیگه منم دخالتی نکردم تا دیدم خانم خودش اومد باهام حرف زد ...چیزایی گفت از مشکلاتشون که اگر از دهن خودش نمیشنیدم میگفتم دروغ نگو ...حتی چندساعت رفتن بیرون صدای دعواهاشون تا ویلا میومد ...خانم میگفت کلی کتکم میزنه ... رفتیم سفر روحیه مون عوض شه از غصه اینا از وقتی اومدم همش بغض دارم ... توروخدا دعاکنین دلم گرفته 🥲حیف بودن ...چقدر من مجرد بودم آرزو میکردم زندگیم مث اینا عاشقانه باشه ...نگو چی بوده ....بچسبید به زندگیاتون ... باهیشکی خودتونو مقایسه نکنین ... حسرت نخورید ...قدر بدونین❤️

من حسرت زندگی یه خانواده رو می خوردم به چند سال نکشید چیزهایی تو زندگی شون دیدم که وحشت کردم ، طلاق. اعتیاد ، ...

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میشه به هم نزدیک باشین و رفت و امد داشته باشین و متوجه نشین و فقط توی دو  روزسفر اونم از اولش  بفهمین ک اوضاعشون خرابه؟ اگر انقدر سیاست داشتن ک خودشون رو جلوی بقیه کنترل کنن توی سفر هم حتما میتونن این کارو انجام بدن

مگه میشه به هم نزدیک باشین و رفت و امد داشته باشین و متوجه نشین و فقط توی دو روزسفر اونم از اولش ب ...

نه یوقت میگفت قهریم باهم مام میگفتیم زنوشوهرن ! ولی خانم پیش آقا گفت اون (مثلا مریم) مریم قبلی مرد که بخاطر آبروی تو نمیگفت چیکارا بامن میکنی... تازه شروع کرده گفتن