2777
2789
عنوان

کسی هست از من بدبخت تر باشه

134 بازدید | 13 پست

کمتر از دو ماه پیش عشقم بهم خیانت کرد. 

پدر مادر بسیااااار سخت گیری دارم که سختگیریشون و اذیتشون رو همه فامیل هم حتی میدونن ... 

دوست صمیمیم که همیشه به قول خودش مرهم درداش بودم درست زمانی که بهش نیاز داشتم پشتمو خالی کرد و بهونه کرد که سرم شلوغه ببخشید

سرکار یه نفر دیگه، سر یکی دیگه کلاه گذاشته اما چون من مدیر اونجام دادستان فقط منو احضار میکنه و از من توضیح میخواد، هرچقدر هم میگم کار کسی دیگه بوده میگه مدیر مجموعه، باید فقط جوابگو باشه و بس... 

سه چار ماه پیش به خاطر اینکه نتونستم به یه نفر که باهاش رودربایسی داشتم نه بگم دو ماه کارم عقب افتاد و یه موقعیت شغلی رو که درامدش میتونست ده برابر الانم، باشه رو از دست دادم... 

در حال حاضر هیچ کسی رو کنارم ندارم

بنظرم خودکشی خیلی منطقیه اما هم میترسم هم با اینکه از مادرم متنفرم اما گناه داره مرگ فرزند، ببینه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر ناشکری وضعت از خیلیا بهتره ایناهم که گفتی مشکل نیستن چالش زندگی ان

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

الان همه میان ثابت کنن ازت بدبخت ترن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

پدرم ث‌تازه از دست دادم 

شوهرم خیانت کرد

استقلال مالی ندارم

شرایط جدای ندارم

بچه دارم

داغون شدم داغون شدم داغون شدم هیچ راهی جز تحمل ندارم ولی دارم میمیرم مرگ‌اسون تره برام

حفظ ظاهر باید کنم ک‌کسی متوجه‌ نشه همسرم‌ خیانت کرده

کاش میشد بدون‌دردسر مرد ولی خودکشی‌نباشه