2777
2789
عنوان

واقعا ازدواج سنتی خیلی بده

258 بازدید | 17 پست

نمیگم همه سنتی ها اینه ولی اون دسته از ازدواج ها خیلی احمقانس

مثلا دختره اول از هنه بچه مشخص بود مدرسه آیه بزور دبیرستانی می‌خورد و شاید بچه تر 

بعد این ها به کنار مادر دختره همراه پسره و دختره اومده بود تا آزمایش

فقط دید کلاس ازدواج راهش نمیدن رفت پایین منتظر موند

اینم بگم مذهبی نبودن بخام اون هارو خراب کنم و پوشش متوسط داشت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمانه ما مادره پسره هم اومده بود

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

من اطرافم چه مدرن چه سنتی دیدم که مشکلاتشون مشترک بوده.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

کم شده این مدل ازدواج ها 

ما مشاورا یک مدل اشنایی و ازدواجی رو پیشنهاد میکنیم که نه سنتیه نه مدرن به سبک فعلی بعد از چندین سال دوستی..

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
من اطرافم چه مدرن چه سنتی دیدم که مشکلاتشون مشترک بوده.

حالا اونجا سنتی هم دیده بودم که سنشون مناسب ازدواج بود خانمه 30 بود 

ولی لذت میبردی چون واقعا به هم میومدن

ولی این یکی افتضاح بود

کم شده این مدل ازدواج ها ما مشاورا یک مدل اشنایی و ازدواجی رو پیشنهاد میکنیم که نه سنتیه نه مدرن به ...

اره درستش هم همینه 

اصلا برام غیر قابل درکه تو با کسی ازدواج کنی ازش بچه دار بشی که بقیه برات انتخاب کردن نه عشقی نه چیزی