2777
2789

عملم تهران انجام میشه و خودم شهرستان هستم ،شاید یکی دوروزی خونه ی فامیل بمونم اما بعدش برگردم لطفا بهم‌بگید چه چیزایی واسه خودم‌بردارم‌ و بیمارستان چه وسایلی میده

بسلامتی

لباس جلوباز شومیزکه راحت بپوشی

قرص صدحساسیت بگیرعطسه داشتی بخور

آب آناناس

کفش بند دارنباشه خم نشی

بالش هست اسمش یادم نیست مثه پرانتز 

چون باید سربالاباشه بخاب کج نشی

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

بیمارستان گان لباس عمل بادمپایی میده

کلینیک ها

بیمارستان هم فک کنم همینه

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسلامتیلباس جلوباز شومیزکه راحت بپوشیقرص صدحساسیت بگیرعطسه داشتی بخورآب آناناسکفش بند دارنباشه خم نش ...

سلامت باشی❤

بالش رو تهیه کردم با لباس اینا ،اما شنیدم یخ هم میخاد

اب اناناس طبیعی؟

راستی قراربری خونه کسی خب بایدحرف زد،،،،هرچی کمترحرف بزنی بهتره

سوپ بایدبخوری وغذای نرم

بسلامتیلباس جلوباز شومیزکه راحت بپوشیقرص صدحساسیت بگیرعطسه داشتی بخورآب آناناسکفش بند دارنباشه خم نش ...

😁😁دوسداشتم تعریفتو 

فکر کنم اسمش بالش شیردهی هست سیسمونی فروشا دارن

سلامت باشی❤بالش رو تهیه کردم با لباس اینا ،اما شنیدم یخ هم میخاداب اناناس طبیعی؟

آره اومدی خونه بزار عینک یخی میدن،امامزخرفه

شماتیکه یخ بزارپلاستیک بزارزیرچشمت

خیلی توزودازبین،رفتن ورم وسیاهی تاثیر داره

قرص آناهیل میدن حتمابخور

طیعی شدچه بهترنشد پاکتی سن،ایچ اینا

اومدی خونت کمپوتشوبگیربادستگاه میکس کن نرم شه اون مقوی تره

😁😁دوسداشتم تعریفتو فکر کنم اسمش بالش شیردهی هست سیسمونی فروشا دارن

قربونت