2777
2789
عنوان

برای عمل بینی چه وسایلی با خودم ببرم بیمارستان

| مشاهده متن کامل بحث + 1654 بازدید | 31 پست
اردوان تاج دینی۱۴۰ البته من‌بینیم‌مشکل داره هم درمانیه هم زیبایی

ای وای چقدر زیاد 😐 حالا من یه جا پیدا کردم ۲۶ملیون بازم پول کم دارم تازه مامانمینا میگن چه خبره اینهمه پول میخوای بدی دماغت😂البته دماغم فقط یه قوز خفیف داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای چقدر زیاد 😐 حالا من یه جا پیدا کردم ۲۶ملیون بازم پول کم دارم تازه مامانمینا میگن چه خبره این ...

من شهر خودم‌گفتن ۴۵ ،کارشم خیلی دوست داشتم اما متاسفانه وقتی‌معاینم کردن گفتن که بینیت حفره داره باید پیوند غضروف زد از دنده

شهر خودم کسی حاضر نشد دست بزنه و حقیقتا من بینیم خییلی مشکل داره اعتماد به نفسمو کامل ازم گرفته امیدوارم که جواب بگیرم 

ای وای چقدر زیاد 😐 حالا من یه جا پیدا کردم ۲۶ملیون بازم پول کم دارم تازه مامانمینا میگن چه خبره این ...

براشمافقط زیباییه پس هزینش،اندازه،استارترنمیشه

قوز میشه سوهان،کشید؟ شاید دکتری،انجام بده دیگه،عمل نکنی

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

من شهر خودم‌گفتن ۴۵ ،کارشم خیلی دوست داشتم اما متاسفانه وقتی‌معاینم کردن گفتن که بینیت حفره داره بای ...

عه که اینطور ایشالله بسلامتی بری بیای ،واقعا بینی روی اعتماد بنفس و کل زندگیت تاثیر داره 

من اندازه چند روز آذوقه برده بودم در صورتی که فقط یه شب نگه داشتن بعدش تو خونه می‌تونه غذاتو میکس کن ...

الان دیگون شب نگه نمیدارن،چندساعت بعدخوب باشی مرخص میکنن

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

اما جای مطمعن برو خیلی تحقیق کن ،خیلیا بودن تو مطب که در اثر عمل بد همون حفره به وجود اومده بود اومدن واسه ترمیم

بله زیبایی ،باید جراحی بشه یکم می‌خوام قوس دار بشه اما سربالا نشه

ان شاءالله بزودی انجام بدی

جدی چه خوب برا من 15سال پیش بود

ازپارسال هرکی دورورم عمل کرده همون،روزاومدن خونه