2777
2789
عنوان

اعصابم خیلیییی خوردهههههه😣تورو خدا با مادرشوهر زندگی نکنین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 57 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم موافقه میگه الان نمیتونیم خونه دیگه بگیدم اجاره بالاستمن مخالم نیگم اینجا نمیمونمدلم نمیخواد ب ...

شوهرمن وضع مالیش خوبه ،اگه اختیار کنه وبهش اجازه بدن میتونه همین امشب یک خونه ی مناسب بخره

ولی همچینکاری نمیکنه!!!!!  .پدرشوهرم به هیچ عنوان نمیزاره مستقل بشیم..تمام خرجشون به گردن شوهر منه

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

چی میخواداومد خودت بزن بخوابیا وانمود کن نرسیدی حالت بد شده و..

هیچی نمیخواد ...میاد میگه تو حیاط نشستم برقا نیست بیا بشینیم تو حیاط...میگم خواب بودم لخت دراز کشیدم میگه تو گرما چجوری میتونی بخوابی....این مدلش اینجوریه که بیدار باشه کل عالم و آدم باید بیدار بشن ،خودش خواب باشه نباید کسی بیدارش کنه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
من نامزدم و اینجام..میگن بعد عروسی بیایم طبقه بالای خونشون زندگی کنیم..شوهرم موافقه مشخصه.چون میگه ا ...

والا همه شون همین هستن

لب هام زل میزدن لب خونی

الان با این ک بچه دارم تو مهمونی فقط پیام میدم به همسرم

هرچیزی باشه

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
تو ی خونه ای تو اتاق؟

من نامزدم و الان خونشونم ولی میگن بعد عروسی بیایم طبقه بالای خونشون

ولی این چیزارو ک دیدم ب شدت مخالفمم و نمیرم

ب شوهرمم گفتم اما بینمون بحث شد

چی میخواداومد خودت بزن بخوابیا وانمود کن نرسیدی حالت بد شده و..

وانمود کنم حالم بد شده که پلاس میشه پیشم بدتر میشه ....خودش ده نفر آدم میخواد مراقبش باشن ...میاد میشینه من با این شکم باید براش چایی بیارم میوه بیارم ....

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
شوهرمن وضع مالیش خوبه ،اگه اختیار کنه وبهش اجازه بدن میتونه همین امشب یک خونه ی مناسب بخرهولی همچینک ...

۵ سال تو ی اتاق زندگی کردم الانم ۱۶ ساله تو یک ساختمون.اونا تو یک طبقه ما هم تو یک طبقه..حالم دیگه داره ازشون بهم میخوره...دیگه ۲۱ ساله

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

والا همه شون همین هستنلب هام زل میزدن لب خونیالان با این ک بچه دارم تو مهمونی فقط پیام میدم به همسرم ...

الان شوهرم و پدرشوهرم رفتن بیرون

ب شوهرم پیام بدم بگم راجبه خونه با بابا حرف بزن؟

ک ما طبقه بالا نمیریم؟

هرچند میدونم شوهرم عصبانی میشه با خوندن پیام

ولی منم باید جدی عنوان کنم تا بفهمه عمرا کنار نمیام با بالارفتن

من نامزدم و اینجام..میگن بعد عروسی بیایم طبقه بالای خونشون زندگی کنیم..شوهرم موافقه مشخصه.چون میگه ا ...

نکن نکن نکن .....من حاضرم بقران توی یه اتاق اجاره بشینم ولی کنارشون نباشم ....فرشته هم باشن قبول نکن ...خواه ناخواه دلخوری و دخالت پیش میاد ...تازه من خییییییییلی از کنار مسایل رد میشم و پشت گوش میندازم .

امیدوارم جداشین هرچ زودترخدا بهت صبررر بده❤️

امیدارم..

هیچی نمیخواد ...میاد میگه تو حیاط نشستم برقا نیست بیا بشینیم تو حیاط...میگم خواب بودم لخت دراز کشیدم ...

خوب تو هم نصف شب چند بار چای درست کن بیدارش کن بگو بیا بخوریم بد خواب شدم

مقابله به مثل کن

مادر شوهرم یک بار از غذا من ایراد الکی گرفت قرمه سبزی ک تو زود پز بود و چهارساعت تو قابلمه رو می‌گفت لوبیا خام حالا لوبیا تو دهان اب میشد

رفتم خونه اش گفتم وای گوجه خراب ریختی تو سالاد حالم بد شد باز گفتم روغن زیاد ریختی براتون خوب نیست و... تا آدم شد

وانمود کنم حالم بد شده که پلاس میشه پیشم بدتر میشه ....خودش ده نفر آدم میخواد مراقبش باشن ...میاد می ...

نیار خوب

حتی لباس هم نپوش 

ده دقیقه بعد برو حموم یا بزنگ دوست برو اتاق حرف بزن