تو هر مسئله ای دخالتش جلوئه..الان شوهرم داشت میرفت صداش کردم،وه بهش یه چیزی بگم..یهو مادرشوهرم و خواهرشوهرم همزمان دهن منو نگاه کردن من حرفمو نزدم ب شوهرم و بهشون نگاه کردم خجالتم نکشیدن یاز داشتن نگاه نیکردن منتظر بودن ک ببین چی میگن ب شوهرم
اعصاب خورد شد گفتم بهش عزیزم یا لحظه بیا تو اتاق
وااای خدا جنگه اعصابه یک جا رندگی کردن بخدا😭خودتونو بدبخت نکنین دخترا
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
چی میخواداومد خودت بزن بخوابیا وانمود کن نرسیدی حالت بد شده و..
هیچی نمیخواد ...میاد میگه تو حیاط نشستم برقا نیست بیا بشینیم تو حیاط...میگم خواب بودم لخت دراز کشیدم میگه تو گرما چجوری میتونی بخوابی....این مدلش اینجوریه که بیدار باشه کل عالم و آدم باید بیدار بشن ،خودش خواب باشه نباید کسی بیدارش کنه
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
چی میخواداومد خودت بزن بخوابیا وانمود کن نرسیدی حالت بد شده و..
وانمود کنم حالم بد شده که پلاس میشه پیشم بدتر میشه ....خودش ده نفر آدم میخواد مراقبش باشن ...میاد میشینه من با این شکم باید براش چایی بیارم میوه بیارم ....
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
من نامزدم و اینجام..میگن بعد عروسی بیایم طبقه بالای خونشون زندگی کنیم..شوهرم موافقه مشخصه.چون میگه ا ...
نکن نکن نکن .....من حاضرم بقران توی یه اتاق اجاره بشینم ولی کنارشون نباشم ....فرشته هم باشن قبول نکن ...خواه ناخواه دلخوری و دخالت پیش میاد ...تازه من خییییییییلی از کنار مسایل رد میشم و پشت گوش میندازم .