تو هر مسئله ای دخالتش جلوئه..الان شوهرم داشت میرفت صداش کردم،وه بهش یه چیزی بگم..یهو مادرشوهرم و خواهرشوهرم همزمان دهن منو نگاه کردن من حرفمو نزدم ب شوهرم و بهشون نگاه کردم خجالتم نکشیدن یاز داشتن نگاه نیکردن منتظر بودن ک ببین چی میگن ب شوهرم
اعصاب خورد شد گفتم بهش عزیزم یا لحظه بیا تو اتاق
وااای خدا جنگه اعصابه یک جا رندگی کردن بخدا😭خودتونو بدبخت نکنین دخترا
نیار خوبحتی لباس هم نپوش ده دقیقه بعد برو حموم یا بزنگ دوست برو اتاق حرف بزن
باید یکاری کنم اینجوری نمیشه ،مراعات میکنم میگم یه جاییم چشم تو چشم میشیم ،بلاخره دارم تو طبقه بالای خونش میشینم ...ولی بدتر میشه ،ماه آخرمه فشار رومه .
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
من تازه شوهرم پشتمه وضعم اینه ...وای بحال اینکه شوهر آدم دهن بین باشه و نپخته ...دیگه کارم زار بود .
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)