2777
2789
عنوان

اعصابم خیلیییی خوردهههههه😣تورو خدا با مادرشوهر زندگی نکنین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 57 پست
الان شوهرم و پدرشوهرم رفتن بیرونب شوهرم پیام بدم بگم راجبه خونه با بابا حرف بزن؟ک ما طبقه بالا نمیری ...

عصبی بشه خوب

مگه مهم هست

نهایت برو خونه پدرت و بگو خداحافظ برای همیشه 

مجبور خونه بگیر 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان با پدرشوهرم رفته ماشین ببینهزنگ بزنم بهش بگم با بابا صحبت کن؟تا قبل اینکه خونه بالارو شروع کنه

الان نه

تلفنی وپبام هم نه

حضوری بدون خانواده خودت و همسر

با دعوا نه

با محبت و آرامش قبول نکرد برو خونه پدرت و بزار پدرت جدی با پدر شوهرت حرف بزنه

الان نهتلفنی وپبام هم نهحضوری بدون خانواده خودت و همسربا دعوا نهبا محبت و آرامش قبول نکرد برو خونه پ ...

این کار مادرشوهر خواهرشوهرم واقعا خیلی تو مخی نیست؟یا من حساس شدم؟

این کار مادرشوهر خواهرشوهرم واقعا خیلی تو مخی نیست؟یا من حساس شدم؟

تو مخی

منم همین روزها رو داشتم

دیگه پیام میدم با اینکه بچه هم دارم

جلو اونها حرف عادی عادی میزنم

حتی بخوام بریم خونه پیام میدم عزیزم بریم دیگه

من الان ک‌جدا هستم بخوام با همسرم حرف بزنم زل میزنن

بی شعور هستن دیگه 

تو مخیمنم همین روزها رو داشتمدیگه پیام میدم با اینکه بچه هم دارمجلو اونها حرف عادی عادی میزنمحتی بخو ...

اره واقعا

مرسی قربونت برم

کاش همیشه باشی ک بتونم کمک بگیدم ازت

تو مخیمنم همین روزها رو داشتمدیگه پیام میدم با اینکه بچه هم دارمجلو اونها حرف عادی عادی میزنمحتی بخو ...

اره واقعا

مرسی قربونت برم

کاش همیشه باشی ک بتونم کمک بگیدم ازت

نیار خوبحتی لباس هم نپوش ده دقیقه بعد برو حموم یا بزنگ دوست برو اتاق حرف بزن

باید یکاری کنم اینجوری نمیشه ،مراعات میکنم میگم یه جاییم چشم تو چشم میشیم ،بلاخره دارم تو طبقه بالای خونش میشینم ...ولی بدتر میشه ،ماه آخرمه فشار رومه .

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
چجوری شدهرمو راضی کنم؟😭

نمیدونم عزیزم ...من که دارم یکسره میگم بریم میگه همیشگی نیست بودنمون ..تحمل کن ....

من تازه شوهرم پشتمه وضعم اینه ...وای بحال اینکه شوهر آدم دهن بین باشه و نپخته ...دیگه کارم زار بود .

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
باید یکاری کنم اینجوری نمیشه ،مراعات میکنم میگم یه جاییم چشم تو چشم میشیم ،بلاخره دارم تو طبقه بالای ...

اصلا غر نزن

اخم نکن

به شوهرت حرفی نزن

ولی کارهای ک گفتم بکن

شوهرت چیزی گفت بگو مهمون ک مدام نمیاد خونه آدم

این صاحیخونه  شده بخند