2777
2789

تو هر مسئله ای دخالتش جلوئه..الان شوهرم داشت میرفت صداش کردم،وه بهش یه چیزی بگم..یهو مادرشوهرم و خواهرشوهرم همزمان دهن منو نگاه کردن من  حرفمو نزدم ب شوهرم و بهشون نگاه کردم خجالتم نکشیدن یاز داشتن نگاه نیکردن منتظر بودن ک ببین چی میگن ب شوهرم

اعصاب خورد شد گفتم بهش عزیزم یا لحظه بیا تو اتاق

وااای خدا جنگه اعصابه یک جا رندگی کردن بخدا😭خودتونو بدبخت نکنین دخترا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا چی میخاستی بگی

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ولی چون همیشه تنها بودم یکی از آرزوهام زندگی با پدر و مادر شوهره😔 ی اتاق کوچیک بهم بدن

۰۴/۷/۶چقدر زود پر کشیدی رفیق قشنگم :) 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂.                      

عزیز با سیاست رفتار کن قشنگ کلتو میکردی توگوش شوهرت حرفتو میزدی یا میگفتی عزیزم برو بهت پیام میدم

شوهرم دمه در بود..من رو مبل نشسته بودم..مادرشوهر و خواهرشوهرمم رو مبل کنار در نشسته بودن