2777
2789
عنوان

مامانایی که نی نی رفلاکسی داشتن لطفا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه دوست منم داشت زیر سرشو بلند کرد عرق نعنا هم خودش هی میخورد بعضی وقتاهم به بچه میداد 

عرق نعنا برای کولیک ودلپیچه خیلی خوبه اما برای اسید معده عین سم میمونه خودم میخورم از شدت رفلاکس و اسید میپیچم به خودم

شیر خودتون هم میدین یا فقط شیر خشک میخوره؟

تاسه ماهگی شیرخودم هرموقع میخوردبالامیاوردبعدش شیرخشکم میخوردداروهم دادم کم کم شیرمنونخورد

مراازچشم هاانداخت خوبی های بی حدم که دل رامیزند چیزی که بی اندازه شیرین است.........
ممنونم ازتون حتما میخونم

آه عزیزم عرق نعنا سمه 

خودت هم نخور

«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»
منم خيلي غصه ميخورم😔 پسرم از درماهگي رفلاكس داره و دارو ميخوره الان ١٦ ماهشه هنوز خوب نشده

همه مادرا از کولیک بچه هاشون میترسن اما من فکر میکنم کولیک خیلی بهتره از رفلاکس. اون نهایتش4ماهه اما رفلاکس مزخرف معلوم نیست تاکی میخواد بچه و خونوادشو اذیت کنه

هرروز صبح با صدای دستو پا زدنش و خفه شدنش از خواب میپریدم.  شیرمیپریده توو گلو وبینی بچه م میخواست خفه بشه.همیشه هم بینیش پره ونمیتونم دیگه خالی کنم.

اسپری هم میزم اما بدتر میشه انگار دایما درحال خفه شدنه و من یک لحظه نمیتونم چشم ازش بردارم. خدایا این چه داستانی بود دیگه. بازم شکر میکنم که لاعلاج نیست ومشکلیه که شاید خیلی عادی باشه بین بچه ها. خداروصدهزارمرتبه شکر مریضی سخت نداره.  

هرروز صبح با صدای دستو پا زدنش و خفه شدنش از خواب میپریدم.  شیرمیپریده توو گلو وبینی بچه م میخو ...

عزیزم باید بفهمی چه نوع رفلاکس داره ممکنه آلرژیک باشه.باید بعضی خوراکی ها رو شما نخوری مثل لبنیات گاوی آجیل ماهی نعنا. معمولا رفلاکس ارثیه.  به مرور بهتر میشه. با فاصله زمانی بش شیر بده چار چشمی مراقبت کن ازش. معمولا شبا روی شیب و سمت چپش بخوابانید که رو معده نباشه شیر بیاد بالا. نکنیم هم داروی خوبیه

دخترم رو پیش 4تا دکتر بردم هیچکدوم این شربتو ندادن. ولی یکی از دکترهای باتجربه ساری گفت هردوساعت و ن ...

میشه علایم دخترتونو بگین پسر منم احساس میکنم رفلاکس داره ته حلقش یه چند وقتیه خر خر میکنه اول فک کردم سرماخوردگیه اما الان احساس میکنم رفلاکسه