2777
2789
عنوان

مامانایی که نی نی رفلاکسی داشتن لطفا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 43 پست
عزیزم باید بفهمی چه نوع رفلاکس داره ممکنه آلرژیک باشه.باید بعضی خوراکی ها رو شما نخوری مثل لبنیات گا ...

ممنونم از راهنماییتون واقعیتش پیش این  چچندتا دکتری که رفتیم که دوتاشون خیلی باتجربه هستن هیچکدوم روی غذاهایی که من میخورم اشاره ای نکردن. یه مدت خودم لبنیات رو قطع کردم اما تغییری نکرد.  یکی ماه هست که با زمانبندی شیرمیدم. یعنی هردوساعت ونیم 4دقیقه هرکدوم از سینه ها. بهتر شده بود اما باز برگشت گریه و زاریش. دوهفهه ست که امپرازول میخوره بهترشد اما تجربه نشون داده همه این داروها و روش ها تا دوهفته اول خوبن و دوباره روز از نو روزی از نو. این که فرمودین ارثیه شاید واقعا هست چون خودم توو دوران بارداری شدت مشکل رفلاکس داشتم 4ماه اخر هرروز ناشتا پنتوپرازول میخوردم

عزیزم متوکلوپرامید خیلی عوارض داره نده به بچه من قطعش کردم  

من  توی این سایت از یک عده از مامانا شنیدم این دارو عوارض داره ترسیدم. از 3تا دکتر  وویک پزشک داروساز باتجربه پرسیدم که واقعا عوارض داره و دادنش یه مدت طولانی چه خطراتی داره. هر4نفر گفتن اگر دوز دارو از حدش بیشتر نشه یعنی مثلا شماباید 3قطره بدی ولی اشتباها 10قطره بشه گردن بچه کج میشه. درغیر این صورت هیچ عارضه ای نداره و اتفاقا داروی مفیدی هم هست و طولانی مدت هم مصرف بشه اشکالی نداره فقط نباید خودسر اون رو قطع کرد چون علایم رفلاکس تشدید میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه علایم دخترتونو بگین پسر منم احساس میکنم رفلاکس داره ته حلقش یه چند وقتیه خر خر میکنه اول فک کرد ...

اوایل معمولی شیربالامیاورد. چندباری پرتاب کرد طوری که از بینیش شیرمیپرید    خیلی بی قراری میکرد. اصلا نمیذاشت پوشکشو یا لباساشو عوض کنم یعنی تا دراز میکشید جیغ میزد. بعدافهمیدم اسیدمعده ش میزد بالا. کم کم موقع شیرخوردن و با وجود گرسنگی شدید سینه مو میگرفت یه دوتا میک میزد سرشو برمیگردوند و جیغ میزد دوباره سینه میخواست و باز هم تکرار میشد. من فکر میکردم شیرم کمه و بچه نمیتونه سیر بشه باز بلافاصله شیرخشک میدادم اما بازم همین داستان بود. به دکتر گفتم شیر رو پرتاب میکنه گفت اگر معمولی بالا بیاره از گوشه لب بریزه بیرون اشکال نداره اما اگ پرت کرد باید درمان بشه و از همونجا دارو دادنها شروع شد. و همچنان ادامه داره

دختر منم عین دختر شماس من 4 ماهگیش قهمیدم رفلاکس داره الان 6 ماهشه خیلی سخته رعایت رژیم.من دخترم حساسیتم داره به پروتوئین گاوی.هم شیرخودمو میدم هم شیرخشک ببلاک اچ ا.ولی ی ماهه وزنش ثابت مونده انقد ناراحتم

دختر منم عین دختر شماس من 4 ماهگیش قهمیدم رفلاکس داره الان 6 ماهشه خیلی سخته رعایت رژیم.من دخترم حسا ...

انشالله که دختر شماهم خوب میشه. شیرکم میخوره یا زیاد بالا میاره که وزن نمیگیره؟ اینجا هیچکدوم از دکترها حدس نمیزنن که ممکنه دختر به چیزی حساس باشه

اینکه بدونین به چیزی حساسیت داره خیلی راحت تر میشه جلوگیری کرد.  دکتر میگه تا 6_7ماهگی خوب میشه تا وقتی بچه بتونه بشینه برطرف میشه

ممنونم گلم همچنین دختر شما.راستی خابیده شیر دادن برا بچه های رفلاکسی بده؟

اره حتما باید نیمه نشسته باشه وقتی شیرمیخوره. منم تا یکماه اول بخاطر بخیه های زایمانم نمیتونستم بشینم برای همین خوابیده شیرمیدادم ولی الان دیگه شب ونصف شب هم دوسه باری بیدار میشه میشینم بهش میدم.
کلا هم روی زمین صاف نمیذارم بخوابه،طوری روی بالش بزرگ میذارمش که فقط باسنش روی زمینه ،کمر سروگردن روی بالش. اینطوری راحتتر میخوابن بچه هایی که ترش میکنن