2777
2789
عنوان

مهمونی دعوت نشدم

223 بازدید | 12 پست

مهمونی دوستام همه بودن دعوت نشدم، چند روز پیش بوده، الان تازه عکساشونو دیدم تو اینستا، یکیمون داشته میرفته برای خدافظی از اونم بوده، خیلی ناراحت شدم.

دیگه اسم دوست روشون نمیذارم، آشنای آدمم اینکارو نمیکنه با آدم

خیلی خیلی قلبم شکست. دیگه نمیخوام ببینمشون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما رو نمیدونم 

اما یکی از دوستای ما هربار دعوتش میکردیم بهانه می‌گرفت و ماهم دعوتش نکردیم دیگه

گله گی کرد و بهش گفتیم گفت ن شما بازم بااااید میگفتید😒😒😒

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

شما رو نمیدونم اما یکی از دوستای ما هربار دعوتش میکردیم بهانه می‌گرفت و ماهم دعوتش نکردیم دیگهگله گی ...

من اینجوری نبودم ولی

هردفعه بهم میگفتن بیا بیرون یا مهمونی اگر بودم میرفتم همیشه

تازه ایندفعه کارم داشتم میرفتم، چون دوستم داشت میرفت بعدش 

خیلی کارشون زشت بود

از صاب مهمونی و اونی ک تدارک دیده باید گله کنی نه بقیهمن جات باشم زنگ میزنم و حرف وسخن و گله کن بگو ...

بقیه هم خب هیچی بهم نگفتن

اونا میتونستن بگن حداقل

نه میشناسمش اگر زنگ بزنم دلیلی نمیگه یجوری میپیچونه، بعدم پشت سرم حرف میزنه 

فقط معلوم میشه که من ناراحت شدم 

بقیه هم خب هیچی بهم نگفتناونا میتونستن بگن حداقلنه میشناسمش اگر زنگ بزنم دلیلی نمیگه یجوری میپیچونه، ...

ب بقیه ربط نداره  ک با بقیه مهمونها ok کنن 

احتمالا دیدن شما نبودی هم پرسیدن  صاب بفهمونی ی چی گفته ک دهن همه را بسته

معلومه دوستت را میشناسی و سابقه داره  خوب کات اش کن  

ب بقیه ربط نداره ک با بقیه مهمونها ok کنن احتمالا دیدن شما نبودی هم پرسیدن صاب بفهمونی ی چی گفته ک ...

خب همه باهاش دوستن با اون کات کنم دیگه کی برام میمونه؟ هممون درگیر کار و .. کلا چقدر مگه میتونیم همو ببینیم که یه دور با اون جمع بشیم یه دور با من؟ 

فقط من نیستم دوتا دوست دیگمم خوششون نمیاد ازش، دوتا دیگه هم بخاطر اینکه همش دنبالشونه، ولی خب اونم بیشتر برنامه میریزه برا بیرون، یا مهمونی میگیره، من شرایط اونو برا مهمونی گرفتن ندارم دور و برم همه فامیلن نمیتونم، میدونن اینو. همیشه هم جایی دعوت شدم یک چیزی کادویی گلی چیزی بردم. 

نه مطمئنم بقیه اگر ازش میپرسیدن و اون چیزی میگفت به گوشم میرسید

هیچکدوم براشون مهم نبوده

فقط خیلی خیلی خیلیییی برام عجیبه که چرا اینطور کرده! اونم وقتی که جمع جمع خودمون بوده و اونیکی داره میره و مهمونی خدافظی بوده یجورایی.

اگه اینطور نبود میگفتم اصلا دلش نخواسته خودمو قانع میکردم

من اینجوری نبودم ولیهردفعه بهم میگفتن بیا بیرون یا مهمونی اگر بودم میرفتم همیشهتازه ایندفعه کارم داش ...

حق داری 

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

خوب معلومه باید دنبال دوستان جدید باشید

اره 

باید دوستایی پیدا کنم که همش من دنبالشون نباشم

ولی فکر نمیکنم دیگه همه‌چیز مثل قبل pure باشه، نه توی من نه بقیه.