2777
2789
عنوان

اگه یکی این اهنگو براتون بفرسته چی فکر میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 40 پست
باورت میشه منظوری نداشت؟😐😂

اصلا امکان نداره این آهنگ کلا منظورهه

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین طرف مشاور کنکورم بود کلا حرفای مشکوک زیاد میزد من فکر میکردم منظوری داره ولی بعد کنکور هیچ حرفی ...

این آهنگو کِی فرستاد؟ 

الان در ارتباط نیستین؟! 

پس بی‌خیال. احتمالاً لاشیه و برای همه از این کارا می‌کنه. 

پسرای مشاور کنکور معمولا خیلی نکبتن😒

ببین با یکی رابطه رسمی داشتم مثل رابطه کاری و یهو اینو برام فرستاد

طرفتون روانشناس نیس؟

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

این آهنگو کِی فرستاد؟ الان در ارتباط نیستین؟! پس بی‌خیال. احتمالاً لاشیه و برای همه از این کارا می‌ک ...

این اهنگو اخر اردیبهشت فرستاد 

نمیدونم والا یعنی واقعا لاشیه؟😐

من تا مدت ها بعد کنکور ذهنم درگیر بود که این واقعا لاشی بود؟🤦🏼‍♀️

نه واقعا 😂حسی داره ایا؟

اگه حسی داره بیاد قشنگ بگه این مسخره بازیارو نداره

کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵‍💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂

چرا ادعای روانشناسی داشت زیاد چرا ؟😐روانشناسا این اهنگو میفرستن؟😂

اخه قبلا بک دکتر روانشناس میگفت دوستت دارم  بعد همش زنگ میزد اینو میخوند برام 😁

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

این اهنگو اخر اردیبهشت فرستاد نمیدونم والا یعنی واقعا لاشیه؟😐من تا مدت ها بعد کنکور ذهنم درگیر بود ...

خب بعدا دیگه حرفی نزد؟ ادامه نداد؟! اگر ادامه نداده آره احتمالا عوضیه و کرم داشته. نباید قبل کنکور ذهنتو درگیر می‌کرد...