2777
2789
عنوان

سلام دست سازه هامو کجا بفروشم

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 16 پست
سلام عزیزم ببخشید خواهر شما میناکاری روی مس انجام میدن یا سفال؟ حرفه ای هستن یا مبتدی یعنی چند ساله ...

روی مس اره دیگه حرفه ای شده آموزش هم از فنی حرفه ای بود ولی کارای اولیشم فروخته پس دیگه نگران تازه کار بودنت نباش. و خب هر چه بیشتر کشیده کاراش بی نقص تر شده. الان بیشتر خریدارای های عمده شناساییش کردند و سفارش چندتایی میدن. ببین از جایی که ظرف رو میخره کوره رایگانه، واقعا همه مشتریاش از اینستاست زن برادر خودمم پیشش آموزش دید اونم داخل دیوار و اینستا میفروشه، درآمد رو که من نپرسیدم ولی شما هر ظرفی رو که بخرید به همون اندازه قیمت اون ظرف دستمزد کشیدنشه یعنی اگر یه ظرف رو دو تومن خریدن بعد از کشیدن باید چهارتومن بفروشید. معمولا برای مناسبتها یسریا برای تبلیغ شرکتشون و نزدیک عید تعداد سفارش بالا میره.

روی مس اره دیگه حرفه ای شده آموزش هم از فنی حرفه ای بود ولی کارای اولیشم فروخته پس دیگه نگران تازه ک ...

خیلی خیلی ممنونم عزیزم بابت راهنمایی کاملت و اینکه زود جواب دادی

ان شاءالله همیشه سلامت و شاد و موفق باشی و کسب و کار خواهرتون هم روز به روز پربرکت تر بشه

چه خوب که همونجا ظرف میخره کوره هم رایگانه اگه تهران هستید میشه به منم بگید کجا میتونم همچین کوره ای پیدا کنم و کلاس خوب هم اگه میشناسید بی زحمت بهم معرفی کنید ممنون میشم آخه اصلا همچین چیزی نشنیدم که از جایی ظرف بخری کوره رایگان هست.

کلاس هایی که پیدا کردم خیلی گرون بودن

خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا، زمانی که هراس مرگ می دزدد سکوتت را، کسی آهسته می گوید: کنارت هستم ای تنها!.... و دل آرام می گیرد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.