2777
2789
عنوان

دعوای من با شوهرم و خانوادش

| مشاهده متن کامل بحث + 16782 بازدید | 196 پست
منم همینطور. مادرشوهرم خیلی آدم بدی بود. حالا هر کاری میکنیم بهش نمیگیم. نمی زاریم بفهمه. میرم خونه ...

مادرشوهر من نمی‌خواد بیاد ولی داستان درست می‌کنه مثلاً یه بار کرونا گرفتم رفتم خونه مامانم واسه قرنطینه هرروز زنگ میزدن خوب شدی دیگه بیا سرزندگیت به غیر اونم هر وز مادرشوهرش زنگ میزد یه چرتی میگفت من از استرس حالم بد میشد یه بار با شوهرم رفتیم وقتی برگشتیم گوشی خودم و شوهرم خراب شد شوهرم بدون اینکه به من بگه به مامانش گفت ۵۰۰ بده دوروز پست میدم اونم زنگ زد هرچی دهنش بود به من گفت که چرا رفتی شمال خونه مامانت پسرم دستش خالی شده   

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

بادمجون گشنه بوده. 🤐چقدر چیپ

مادر شوخرش مثل بادمجان گم گشته دنبال بادمجون بوده😂😂

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو عزیزم

ببخشید نصفه موند این ( من رفته بودم به شوهرم گفتم ثابت کن تهمتی که به من زدی و .. بعد پدر شوهرم گفت این دختره اول بشینه . منم از طرز حرف زدنش حرصم گرفت گفتم باشه آقای فلانی  فامیلش و صدا زدم

بعد اونم گفت تو چقدر پررو و بی چشم و رویی

ما رسم داریم که داماد اولین بار میاد براش حوله و شلوار میزاریم اونا هم باید همین کارو کنم ما انجام د ...

همه ک رسماشون مثل هم نیست مثلااینوک میگی من اولین باره میشنوم پس باید ازقبل خانواده هامینشستن رسمهارو بهم میگفتن ک فرداحرفی نمونه 

همسرم بهم گفته بود برای عید میخاد برام گوشی بخره مامان باباش خیلی بهش گفتن نگیر واسش

چرا مثل اخبار همه جا تصمیماتونو اعلام میکنید؟؟؟!!!!!

به کسی چ شما دوتا ج تصمیمایی دارید

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

هییی خواهر من وضعم ازتو بدتره

من حتی کادوی سرعقد نداشتم

برای عقدم مامانم فیلم بردار اورد

ارایشگاه پولشو خودم دادم

شب چله نگرفتن برام 

تولدمم ادم حسابم نکردم

بااینکه یلدا دعوتشون کردبم دست خالی اومدن خونمون

منم حدود دوماهه باخانواده شوهرم بااینکه عقدم قطع ارتباطم دومین تاپیکمو ببین

🫠💔

اونا همش میخاستن منو مقصر کنن همش از گذشته حرف میزدن منم دیدم اینجوریه گفتم پسر خودتون چیبیی؟ که دست روی من بلند کرده .. بعد مامان بابام دیگه همون یه ذره حرفی ام که میزدن یخ بستن نتونستن ادامه بدن بعد مادر شوهرم گفت من اگه میرفتم به مامانم میگفتم شوهرم فلان رفتار و داره میزد توی دهنم می‌گفت شوهرته!!!!

و توی جشن عقد پدر شوهرم بهم ۱۰۰ تومن شباش داد!!!!! باورتون میشه میدونین دلیل کارش چی بود؟؟؟؟ می‌ره ت ...

خاک دو عالم برسرشون... بی صفت‌های رزل

مگه پدر عروس گدای شباش شماست،این چه فکریه خاکبرسرها

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

مقصر مادر پسره.....چرا میشینه از زیر زبون پسرش حف میکشهزنت کجاست؟باکی رفته بیرون،؟با مادرش،با خواهرش ...

دقیقا تازه مادرشوهر من یه اخلاقیم داشت پشت سر از من میپرسید یه بارم از شوهرم که ببینه حرفمون یکی یا نه انقد فضول یه بار یکی بهمون یه تومن کادو داد شماره کارت مادرشوهرم داشت زد به کارت اون گفت ازش بگیرین هرکاری کردیم پول نداد گفت شما ولخرجین خودم براتون نگه میدارم هرچی گفتیم خونه یه قرون پول نداریم زیر بار نرفت تااین شد که من اپاندیسم درد گرفت نصفه شب رفتیم دم در کارتش گرفتیم بعد رفتیم بیمارستان چون پول نداشتیم انقدم راجع به همه چیز سوال می‌پرسه انقد می‌پرسه که خسته شی جواب بدی

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

اگه شوهرت خوبه صب کن رفتی سرخونت رابطتتو قاطع کن رفت امد نکن

شوهرم خودش خیلی اخلاقای خوب داره می‌دونی هنوز سنش کمه جلوی من از خانوادش دفاع می‌کنه جلو اونا از زنش دفاع می‌کنه به حساب خودش میخاد اوضاع و درست کته