2777
2789
عنوان

بنظرتون این اقا منظوری داره

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 61 پست
صددرصد منظور داره

پس چرا مستقیم نمیگه اقا خب منم ازس خوشم اومده 

اقا من نمیدونم چرا همه چیو گذاشتم پای برادری و بی منظور بودن انگار نمیخوام بپذیرم 

خودمم ازش خوشم میاد ولی خب میگم شاید منظوری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظرم تو فقط خوش اخلاق باش نزن تو پرش تا ببینیم چی میشه😂

چپ و راست میگه وای تو چقدر مهربونی 

چقدر فهمیده ای 

چقدر باشخصیتی 

چقدر خوش اخلاقی

حالا چی؟ من فقط دارم با سیاست بازی درمیارم ی سلیطه ای هستم خدا داند🤣

نه عزیزم چه منظوری؟ فقط یکم با عرض معذرت لاشی شو پر کرده😅

خدایی زود رفت سراغ عزیزم گفتن

منم ازش خوشم میادا ولی خب ازین حرکت چندشم شد 

تک تککککک جملاتش عزیزم داره 

چپ و راست میگه وای تو چقدر مهربونی چقدر فهمیده ای چقدر باشخصیتی چقدر خوش اخلاقیحالا چی؟ من فقط دارم ...

این داره از عشق هلاک میشه حاجییی😂😂من خودم داداش دارم هیچ داداشی از خواهرش تعریف نمیکنه اصلا ابراز علاقه داداشا با فوشو و ضایع کردنه این قشنگ قصد زدن مختو داره اگه توام از اون خوشت اومده همین فرمونو ادامه بده واسه نشون داد سلیطگیت حالا وقت هست ظاهرو حفظ کن😂😂

این داره از عشق هلاک میشه حاجییی😂😂من خودم داداش دارم هیچ داداشی از خواهرش تعریف نمیکنه اصلا ابراز ...

لوس نشووووو هلاک میشه چیه😂 عشق چی کشک چی 

گفتم شاید نظر لطفشه و خلاصه فقط ی تعریف ساده س

شایدم کلا لاشیه و هیچ حس خاصی نداره🙂

لوس نشووووو هلاک میشه چیه😂 عشق چی کشک چی گفتم شاید نظر لطفشه و خلاصه فقط ی تعریف ساده سشایدم کلا لا ...

بیین هر چی ک باشه ب تو ب چشم خواهر نگاه نمیکنه 😂اصلا فک نکن برادرته این شگرد پسراست😂

بیین هر چی ک باشه ب تو ب چشم خواهر نگاه نمیکنه 😂اصلا فک نکن برادرته این شگرد پسراست😂

من ۲۵ سالمه اون ۳۴ سالشه زیادی بزرگ نیس🫤

من ب گفته دیگران بسیار زیبام و وکیلم 

اون قیافش خوب نیس

قدشم ۱۷۰

ولی جایگاه اجتماعی خیلی خفنی داره 

نمیدونم ب چیش بچسبم دقیقا برم تو کارش یا بکشم بیرون 

اها صداشم مسکنه لامصب🤣❤️

من ۲۵ سالمه اون ۳۴ سالشه زیادی بزرگ نیس🫤من ب گفته دیگران بسیار زیبام و وکیلم اون قیافش خوب نیسقدشم ...

اقاااا تو ک وضعت از اون خراب تره نگه دار خودتو😂😂گفتم دیگه اگه توام کراش زدی همین فرمونو برو جلو 

ببین دختر خالم توی یه اداره کارش گیر کرده بود

رییسه یهو رد میشده پروندشو گرفته گفته نمیخواد بیایی زنگ بزنم من حل میکنم

بعدا واقعا کارشو درست کرد و تا چند وقت هی مسیج عرفانی و ادبی میداد اخرم گفته بود همدیگه رو ببینیم

تازه اون جوون و خوشتیپ هم بوده 

بیا فلان خونه ادرس داده بود دختر خالم گفته بود وا فکر کردم ادمی میریم یه جا اشنا میشیم گفته من رن دارم بیرون نمیتونم قرار بذارم😳😳😳