2777
2789
عنوان

دخترم بدجور بغلی شده

610 بازدید | 32 پست

۳۶ روزشه تازمانی که بغلمه خوبه به محضی که بذارم زمین بیدارمیشه اسیرم کرده گهواره هم نداریم که بذارم به هیچ کارم نمی رسم

خدایا خودت کمک کن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب براش یه گهواره بگیر توی گهواره اسم لباسی چیزی از خودت بذار

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

خوب استفاده کن 

یک سال دیگه دلت تنگ میشه🥴

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

من ی بچه یک سالو دو ماهه دارم و ی بچه سه ماهه

هر دوتاشون بشدت بغلی شدن

هر دو کولیک داشتن بخاطر همین زیاد بغلشون میکردم الان دیگه بغلی شدن

به هیچ کارم نمیرسم

این میخوابه اون بیدار میشه

اون میخوایه این یکی بیداره

نه میتونم درست حسابی حمام برم ن لباس مرتب بپوشم ن غذای کاملی میخورم

ولی چاره چیه خواهرجان؟ قرار نیست تا ابد بغل ما بمونن

همه بهم میگم نهایت نهاااایت نهاااااااایت تا دو سالگی بغل میخواد بچه

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
خیلی بدجور گریه میکنه

طبیعیه اسی تا ۳ماه کارت همینه چون کولیک داره و ادیت میشه . کاراتو تو این ۳ماه بیخیال شو . سر سری تمیزکاری کن غذا هم نرسیدی یا از بیرون بگیرین یا حاضری بخورین 

سخت نگیر هممون این دورانو گذروندیم

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

اون عطر تنت رو میخواد هنوز فکر میکنه تو شکم مادره

یکی از لباس هاتو که تنت بوده بزار پیشش فقط حواست باشه روی صورتش نیفته بعد میخوابه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
خوب کارام همش مونده چندتا بچه دیگه هم دارم

خب بده اونا نگه دارن واست اگه بزرگن

رفلاکس نداره؟

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨