2777
2789

از دیروز غم عالم رو دلم هست ازبس فکر کردم دارم روانی میشم 

وضعیت مالی ما جوریه که باید یا از خیلی چیزا بزنیم پس انداز کنیم بتونیم خونه بگیریم یا قید آینده بزنیم و خرج کنیم دیروز دخترم بردم اسباب بازی بخریم قیمت اشتباه خوندم بعد متوجه شدم قیمتش به میلیون بوده شوکه شدم انگار ابجوش ریختن روم یه حال بدی بهم دست داد با این وجود اصلا نمیدونم چراحماقت کردم و خریدمش حالا از دیروز هی نگاهش میکنم خودم سرزنش میکنم اصلا این قیمت هم نمی ارزه 

منی که به همه تاکید میکنم نه گفتن بلد باشن خودم حسابی گند زدم همش خودم سرزنش میکنم که چرا نگفتم اشتباه خوندم برم چیز دیگه بردارم☹

شاید باورتون نشه اصلا نمیتونم بخوابم ازبس ذهنم مشغوله

ببین منم اینجوریم ولی شما الان اینو کردید و پولش رو دادید هر چقدر هم غصه بخوری اون پول نمیشه به جاش فکر کن برای بچت ارزش قاعل شدی و یه چیزی که دوست داشت خریدی که حداقل دو ساعت کیف کرده باهاش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین منم اینجوریم ولی شما الان اینو کردید و پولش رو دادید هر چقدر هم غصه بخوری اون پول نمیشه به جاش ...

تمام اینا رو به خودم میگم ولی اصلا نمیدونم چه مرگم شده که اینقد داغونم 

تمام اینا رو به خودم میگم ولی اصلا نمیدونم چه مرگم شده که اینقد داغونم

ببین مردم پولدار روزی یک تومن خرج بچه هاشون میکنن شما هم فکر کن یک بار چیز میلیونی برا بچت خریدی و شادش کردی 

بابا اصن فکر کن دادی مستحق بیخیال 

دیگه خریدی ولی من بودم میزاشتمش سر جاش.حالا چی خریدی؟

منم همیشه همین کار میکردم رو خودم نمیاوردم ولی اصلا موندم دیروز چرا همچین حماقتی کردم با این قیمت کلی اسباب بازی های دیگه میشد خرید که کار همین میکردن. کاشی مغناطیسی🤦‍♀️

خب پس میدادی

انگار دستم بسته بودن اینقد شوکه شدم که فقط زودحساب کردم اومدم بیرون حالا هی غصه میخورم میگم مگه فروشنده تیغ گذاشته بود بیخ گلوت که باید حتما بخریش که همچین کردم 

منم همیشه همین کار میکردم رو خودم نمیاوردم ولی اصلا موندم دیروز چرا همچین حماقتی کردم با این قیمت کل ...

حالا دیگه شده من خودمم ترجیحم اینه تنوع بیشتر باشه مثلا یه بادبادک خریدم ۱۵۰ بچه ها کلی ذوق کردن دنبال چیزای قیمت مناسبم تا ۱ اسباب بازی گرون...از با سلام خرید کن همیشه

ببین مردم پولدار روزی یک تومن خرج بچه هاشون میکنن شما هم فکر کن یک بار چیز میلیونی برا بچت خریدی و ش ...

حس میکنم افسردگی گرفتم که اینجوری شدم  شوهرم میگه دیگه پیش اومده فدای سرتون ولی نه دیشب تونستم بخوابم نه امروز مدام ذهنم مشغوله

حالا دیگه شده من خودمم ترجیحم اینه تنوع بیشتر باشه مثلا یه بادبادک خریدم ۱۵۰ بچه ها کلی ذوق کردن دنب ...

اصلا جوری خورده تو پرم که دیگه دوست ندارم برم خرید 

مدام به خودم دلداری میدم اشکال نداره خوب نگهش بدار بذار برا نوهات دخترم میاره پهن میکنه بازی کنه داغ دل من تازه میشه اصلا این قیمت نمی ارزه🤣🤣🤣🤣

اصلا جوری خورده تو پرم که دیگه دوست ندارم برم خرید مدام به خودم دلداری میدم اشکال نداره خوب نگهش بدا ...

ببین این زده ۳ تومن تو ۱ تومن خریدی خوب خریدی😅

اشکال نداره حالا یکبار اینجور شده دیگه خودخوری نکن ولی سری بعد حواستو جمع کن میخوای یه تمرین بهت بگم حالت بهتر بشه...؟؟؟