2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مشاور گفت همیشه پیش بینیاش درست دراومدن تا حالابعدم سنجش بیشتر اعلام نتایجاش یکشنبه سه شنبه و پنج ...

این خو شد کل هفته عزیزم ولی من شنیدم سنجش عاشق ۳شنبه هاست بازم میگ.م شاید تااخرشب اومد همش منتظرم

این خو شد کل هفته عزیزم ولی من شنیدم سنجش عاشق ۳شنبه هاست بازم میگ.م شاید تااخرشب اومد همش منتظرم

نه شنبه دوشنبه و چهارشنبه موند

والا پور عباس گفت تااخر هفته اعلام می کنیم حسم میگه نظرش بیشتر روی پنج شنبه شب هست

ولی یه خبرهم خوندم گفتن تا اخرین روز مهلت انصراف از فرهنگیان یعنی امروز

پس فکر نکنم امشب هم نتایج بیاد 

اره منم از این جهت میگم فردا ممکنه بیاد

کاش همین امشب بگن

ولی اگرم نگفتن بدون میفته واسه پنج شنبه شب 

جمعه هم بگن اخه نمیشه که شنبه هفته دوم شهریوره یعنی شنبه شروع انتخاب رشته ، اینا بیان یه شب قبل از زمان انتخاب رشته اعلام کنن واقعا افتضاحه این کار   

ولی من میگم ۴شنبه میاد چون الان گفتم ۵شنبه میاد صبراومد جمعه هم بااستدلال تونیاد میفته همون ۴شنبه،حا ...

دقیقا آره

اره کلا دور و بر پنج شنبه میاد یا پنج شنبه شب . یا چهارشنبه شب یعنی شبِ پنج شنبه

یعنی امسال گا....دنمون بااعلام رتبه هاشون