2777
2789
عنوان

خوابگاه

157 بازدید | 12 پست

کسی می‌دونه قوانین خوابگاه فرهنگیان چجوریه؟ اجاق‌گاز هست که بشه باهاش چیزی درست کرد؟ وسیله چی لازمه ببرم؟

قراره برم خوابگاه خیلی استرس دارم. 🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول تبریک میگم خانم معلماجاق گاز بله دارن کلا چی ببری؟ یا ظرف اینا

مرسی 🥺

یعنی می‌تونیم خودمون غذا درست کنیم؟

وسیله هم بیشتر چیزهای ضروری منظورمه که همون اول که میرم باید با خودم ببرم. 

ظروف: بشقاب، پیش دستی، ظرف سوپ خوری و اینا، لیوان، فلاسک، قاشق چنگال 

نخ و سوزن، گوش پاک کن کرم و روتین پوستی 

لباس خونه و بیرون، قفل برای کمدت، چادر نماز و سجاده مسواک و خمیردندان حوله دستمال کاغذی شونه و...

مرسی 🥺یعنی می‌تونیم خودمون غذا درست کنیم؟وسیله هم بیشتر چیزهای ضروری منظورمه که همون اول که میرم با ...

اره چرا ندن ولی سعی کن با غذاهاش کنار بیای

لحاف و بالش و پتو مسافرتی اگه دانشگاهتون تخت هاش تشک ندارع یه تشک نازک هم ببر ، ملحفه 

ظرف هم قابلمه ، ماهی تابه ، بشقاب ، پیش دستی ، لیوان ، قاشق و چنگال و کاد ، یدونه ام آبکش ببر ، یدونه حوله آشپزخونه ، یدونه نم گیر کوچیک ک ظرفاتو بذاری روش 

چند تا رگال لباس ببر لباسات چروک نشه 

لوازم بهداشتی و شخصی که استفاده میکنی ببر و لباس راحتی و بیرونی 

یدونه ام تشت کوچیک ببر برا شستن لباسات ، یدونه ام دمپایی پلاستیکی