fantasy_moon مدیر عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 679 عنوان هزینه پست چقدره | مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 19 پست میخام چندتا کتاب پست کنم حدودی چقدر میشه؟حتما من باید پول پرداخت کنم ؟میشه اون کسی که تحویل میگیره پولو بده؟ 1403/06/06 | 14:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsaa_d عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 2602 اخه یکم کتابا زیاده نمیدونم دقیق هزینش چند میشهنمیشه من ندم وقتی رسید دستش موقع تحویل اون پولو پرداخ ... عزیزم شماره پست شهرتون رو اگه داری زنگ بزن بگو یه بسته میخوام بفرستی برام چقد میشه هزینشبعد هرچی گقت به مشتری پیام بده بگو یا الان بدین یا هر وقت رسیداینجوری بهتره تا بدونی چقد ازش بگیری
fantasy_moon مدیر استارتر عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 679 ارسال برا سرتاسر ایران ۳۵ تومنه گیرنده باید هزینه پست بده یکم کتابا زیاده بازم ۳۵ تومن میشه؟فکر میکردم حالا ۲۰۰ تومن حدودی میشهبچه ها گفتن که باید کسی که پست میکنه پولو بده،میشه اون طرفی که میگیره بده؟
fantasy_moon مدیر استارتر عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 679 عزیزم شماره پست شهرتون رو اگه داری زنگ بزن بگو یه بسته میخوام بفرستی برام چقد میشه هزینشبعد هرچی گقت ... باشه ممنونم🌱
haniler عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 1714 یکم کتابا زیاده بازم ۳۵ تومن میشه؟فکر میکردم حالا ۲۰۰ تومن حدودی میشهبچه ها گفتن که باید کسی که پست ... نمیدونم اما هر چقد که باشه بیشتر از ۵۰ تومن نیست تو میتونی هزینه پستو نگیری اما بنطور کلی هزینه با گیرندس