2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من  

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
دانشگاه ملی خوبه یا فرهنگیان

فرهنگیان بیشتر برای معلما خوبه و اینکه بیشتر رسیدگی میشه تا ملی   اونوقت  اگر دانشجوی فرهنگیان باشی  خیلی خوبه واست خدای نکرده مثلا برای بیمارستان اینا دفترچه فرهنگیان بهت میدن هزینه کمتر میشه به شرطی که  کنکور قبول شی

دانشگاه ملی خوبه یا فرهنگیان

سوالت خیلی سطحی بود یعنی چی دانشگاه ملی یا فرهنگیان 

منظورت چ رشته ای ملی هست؟

ولی جوابت همون فرهنگیان هست 

آخه تضمین شغلی داره 

برای شهرستان معلمی شغل خوبی محسوب میشه ولی برای کلان شهر ها نه چون حقوقش نسبت ب مخارج شهر های بزرگ کمه

درضمن فرهنگیان قبول شدنش آسون نیست

سوالت خیلی سطحی بود یعنی چی دانشگاه ملی یا فرهنگیان منظورت چ رشته ای ملی هست؟ولی جوابت همون فرهنگیان ...

اره الان دانشگاه فرهنگیان خرم آباد یک نفر از خرم آباد قبول کرده این حرف پارسال حالا اگه یکی دانشگاه ملی رفته باشه و دکترای ادبیات گرفته باشه و ازمون استخدامی اموزش و پرورش شرکت کنه تضمینی هست آیا رسمی میشه؟