2777
2789
عنوان

برا هر مشکل راه حل دعایی میدم بهت 💥💟

| مشاهده متن کامل بحث + 1916 بازدید | 128 پست
یه سال و خورده ایه شوهرم بخاطر حسادت و دخالتای خانوادش من و بچمو ول کرده. هر توهین و بی احترامی که ف ...

جلوگيرى از طلاق

اگر همسر شما از شما آزرده گشته
و قصد جدایی دارد این عمل را انجام
دهید. 

مفتی نیاز احمد می فرماید : 

چنانچه همسر شما و یا کسی از
شما رنجیده گشته و قصد دارید او
دوباره باز گردد شربتی تهیه کرده و
در آن گلاب و آب لیمو بریزید،روز پنج
شنبه در وقت نماز عصر رو به قبله
نشسته چشمها را بندید و ۱۴۰۰
مرتبه ذکر ((یا وَدُودُ )) را بگوئید سپس
بر پیاله دمیده و خود بنوشد یا به فرد
مورد نظر بدهد تا بخورد و چنانچه در
بین ذکر،مطلوب (همسر یا فرد مورد
نظر آمد) ذکر را تعطیل نکند این عمل
را در سه یا هفت روز تکرار کند 

«مجرب است» 

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یه سوال بپرسم؟

بفرمایید

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

بفرمایید

عزیز دلم شما یه جایی تعبیر خواب کردی گفتم بپرسم تعبیر خواب آب چیه ؟  من همیشه یا آب با فشار  سمتم میاد  یا دریا همیشه میبینم یا داخل دریام یا از دور تو خوابام دریا دید داره  ولی بیشتر اوقات هوا تاریکه کامل  مثل دیشب داشتم فرار میکردم از دست گروهی بعد رفتم رسیدم به دریا شرو کردم شنا کردن  شب بود  بیشتر اوقات دریا رو تو شب میبینم  بیدار میشم خیلی اذیت میشم

سلام عزیزم من الان چند ساله جدا شدم ولی شوهرمو دوست دارم می‌خوام برگرده چیکار کنم کمکم کن هر چی بخوا ...

رفع کدورت و بازگشت معشوق

چنانچه کسی از شما رنجیده خاطر
گشته و قصد دارید او دوباره باز گردد
شربتی تهیه کرده و در آن گلاب و آب
لیمو بریزید روز پنج شنبه در وقت نماز
عصر رو به قبله نشسته چشم ها را
ببندید و ۱۴۰۰ مرتبه ذکر (یا وَدُودُ) را
بگویید سپس بر پیاله دمیده و خود
بنوشد یا به کسی که طالب آن شخص
است بدهد تا بخورد و چنانچه در بین
ذکر مطلوب آمد ذکر را تعطیل نکند این
عمل را در سه یا هفت روز تکرار کند
مجرب است 

ختم بسم الله الرحمن الرحیم برای
محبت : 

هر کس بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ را
۷۸۶ مرتبه بر ظرف آبی بخواند وبدمد
و به شخص مقابل بدهد تا بیاشامد
محبت شدیدی به او پیدا خواهد کرد

منابع: هزارویک ختم

سلام عزیزم. برای عاشق کردن کسی چه ذکری باید بگیم. @تیادام

دوتا تون مجرید یا زن و شوهر همید

سلام عزیزم. برای عاشق کردن کسی چه ذکری باید بگیم. @تیادام

سلام گلم

استارتر محترم سلام

نیمه شبت بخیر دیدم راه حل برای مشکلات دوستان میدین گفتم من هم سوالم رابپرسم امیدوارم پیام را بخونید وراه حلی مناسب حالم بدین

عرض کنم از سال۹۵انواع واقسام ببماری ها درگیر شدم قلب ریه مغز کلیه پوست کمردرد پا درد ناشنوایی کامل معده استخوان درد پوکی استخوان وووهرچه فکرکنید

جالب اینکه انواع ازمایش ام ارای سونو وو همه میگن سالم هستی

خلاصه این مریضی ها امانم را بریده  دیگه نمیدونم چی بگم اگه تشخیص ماورایی میدین خواهش میکنم یه راه حلی بگین برام

استارتر محترم سلامنیمه شبت بخیر دیدم راه حل برای مشکلات دوستان میدین گفتم من هم سوالم رابپرسم امیدوا ...

سلام ممنونم . غیر بیماری علایم دیگه نداشتید تاحالا 

مثلا داعم تو خواب ببینید از بلندی می افتید یا با صدای قران و .. حالتون بد بشه یا صداهای غیر طبیعی بشنوید یا تو خواب حیواناتی مثل سگ و الاغ و .. ببینید ک دنبالتونن .....