2777
2789
عنوان

برا هر مشکل راه حل دعایی میدم بهت 💥💟

| مشاهده متن کامل بحث + 1915 بازدید | 128 پست
گم شدن طلا

پیدا شدن اشیای گمشده: 

از علامه مجلسی منقول است و
به تجربہ رسیده ڪه خواندن سوره
«حمد و توحید» برای پیدا شدن
اشیای گمشده موثر است

منابع: ذکرهای شگفت عارفان۱۱۹/۲

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جداشدم ۵تابچه دارم اصلا آرامش ندارم بچهام اذیتم میکنن.کارهم گیرم نمیاد وبسیار دستم تنگه غذای خوب میخوان تازه کلی کتکشون زدم حال روحیم اصلا خوب نیست  

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
من بی دلیل سرم گیج ومنگم وبیقرارم ودلشوره دارم...مخصوصا داخل جمع

عزیزم برا این مورد فک نکنم دعا فایده داشته باشه 

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

نه اسمش نمیخاد همینو داشتم مناسبتون . بقیه مال زن و شوهراس یا طلسمه که نوشتنش ساعت سعد و شرایط میخاد ...

اسی ببخشید یه سوال این 41 دانه فلفلو که گفتی چهار نوبت یعنی تو یه روز تقسیمشون کنم و چهار بار تکرار کنم؟

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
اگه بابام بهم پول نده چی بخونم

چنانچه نیاز به پول دارید آیه شریفه 

« سَيَجْعَلُ اللَّهُ بَعْدَ عُسْرٍ يُسْرًا» 

به عدد ابجد حروف اسم خودتان تکرار
کنید 

این عمل مجـرب است

چنانچه نیاز به پول دارید آیه شریفه « سَيَجْعَلُ اللَّهُ بَعْدَ عُسْرٍ يُسْرًا» به عدد ابجد حروف اسم ...

متوجه نشدم چطوری به اعداد اسم خودم؟ اگه توضیح بدید خیلی ممنون میشم 

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞
برای شاغل شدن

برای پیدا کردن شغل چه دعایی خوب است؟ 

پاسخ آیت الله بهجت ره 

بعد از نماز صبح ، این دعا را زیاد تکرار نمایید و قبل و بعد آن صلوات بفرستید تا اِنْ شاالله فرج حاصل گردد 

«اللهم اَغْنِنی بِحلالِکَ عَنْ حرامِکَ و 

بِفَضْلِکَ عَمَّنْ سِواک»

منابع: ایت الله بهجت

دعا برای شغل یافتن 

چنانچه شخص بیکار آیه زیررا بر کاغذ
نوشته و بر بازو ببندد ، کار پیدا نماید
و نیز برای قبول در خطبه عقد بر بازو
ببندد. 

« قُل اِنَّ الفَضلَ بِیَدِاللهِ یُؤتیهِ مَن 

یَّشاءُ وَاللهُ واسِعٌ عَلیمٌ. یَختَصُّ 

برَحمَةِ مَن یَّشاءُ وَاللهُ ذُوالفَضلِ 

العَظیمِ» (آل عمران آیات ۷۳و۷۴)

منابع:دارالسلام

پیدا کردن فوری کار 

«سوره يوسف» را بنويسد و شب
هنگام از خانه خارج گشته و در شكاف
ديواری پنهان كند و موقع برگشتن بہ
پشت سر خود نگاه نكند بعد از سه
روز او را برای شغلي دعوت كنند و
مشغول گردد 

چند مورد حتما رعايت شود. 

در نوشتن آيات طهارت و وضو داشتن
رعايت گردد. 

قلم و كاغذ غصبي ونجس نباشد . 

ديواری ڪہ كاغذ در آن پنهان ميشود
غصبي و ناپاڪ نباشد . 

موقع برگشتن به هيچ وجه نبايد به
پشت سر نگاه كرد.

منابع: دوهزار دستورالعمل مجرب

افزایش رزق روزي پیدا کردن کارموفقیت در کار

فرستادم بالا

ببخشید عزیزم شما بلدید نوشتنش رو؟میشه درخواست بدم بیام خصوصی؟

نه عزیزم انجام نمیدم