2777
2789
عنوان

برا هر مشکل راه حل دعایی میدم بهت 💥💟

| مشاهده متن کامل بحث + 1922 بازدید | 128 پست
دو مشکل دارم یکی شوهرم نماز نمیخونه یکی خودم همیشه نماز صبحم قضا میشه و صبحها میخوابم

کسانی که در نماز و انجام واجبات
بی رغبت هستند آیات اشاره شده
ذیل را نوشته و با خود نگهدارند به
برکت این آیات محبت آنان به نماز 
و انجام واجبات زیاد خواهد شد 

آیات ۵۶ و ۵۷ و ۵۸ سوره ذاریات 

«وَمَا خَلَقْتُ الْجِنَّ وَالْإِنسَ 

إِلَّا لِيَعْبُدُونِ ﴿56﴾ 

مَا أُرِيدُ مِنْهُم مِّن رِّزْقٍ وَمَا أُرِيدُ 

أَن يُطْعِمُونِ ﴿57﴾ 

إِنَّ اللَّهَ هُوَ الرَّزَّاقُ ذُو الْقُوَّةِ 

الْمَتِينُ ﴿58﴾ 

خدایا به ما توفیق بندگی و عبادت
خودت را عطا فرما آمین یا رب العالمین 

عزیزم گوشیتو بزار تو یه اتاق دیگه رو زنگ یا اذان گو بزن بعد برا اینکه خاموشش کنی باید بلندشی بری تو اوت اتاق . بعد دیگه نخواب سریع همون موقع وضو بگیر . ایات اخر سوره کهف هم قبل خواب خوبه

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات آیه الکرسی میخونمبرامون اگه میتونی ی صلوات بفرس

برات ذکر یونسیه میگم عزیزم

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

چه دعای بخونم ک برگرده؟؟

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

من جداشدم ۵تابچه دارم اصلا آرامش ندارم بچهام اذیتم میکنن.کارهم گیرم نمیاد وبسیار دستم تنگه غذای خوب ...

برا رزق و کار راهکار دادم 

شخصی که میخواهد مهربان باشد و
اخلاق نیکو پیدا کند 

«ذکر رافع »
جهت رفعت ظهر یا نصف شب 100بار
مداومت شود
و یا « رافع الدرجات» بسیار مؤثر است
وعددش ۳۵۱ میباشد و مداومت.

منابع: دوهزارویک ختم 

برای  اینکه  از طریفگق قانون ب حقم برسم چی بخونم

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

متوجه نشدم چطوری به اعداد اسم خودم؟ اگه توضیح بدید خیلی ممنون میشم

اسم خودتو به ابجد حساب کن

برا وابسطه مردن شوعرم به خودم

جلب محبت زوجین 

چـنانچه زنـی بخواهد که فقـط هـمسر
او، عاشـق او باشد و بر زن دیگر عاشق
نشود؛ این عـمل را که مجرب است انجام
دهد. این ختـم را در
ساعت ۱۲ روز جمعه انجام دهـد و بـگوید: 

«یٰا نَجْمَةَ الْعِشٰاءِ یٰا حَمزَةَ ذی الْ 

مَشْمَشَةِ رَجَمْتُکَ بِثَلٰاثَةِ تُفٰاحٰاتٍ تَرْجِمی 

فلان بن فلان 

(به جای فلان بن فلان اسم شوهر 

و مادر اورا ببرد) 

بَثَلٰاثَةِ جَمَرٰاتٍ جَمْرَةٍ عَلیٰ لِسٰانِهِ مٰا 

یَنْسٰانی وَ جَمْرَةٍ وَجَمْرَةٍ عَلیٰ عَیْنِه مٰا 

یَنْظُرُ واحِداً غَیْری وَ جَمْرَةٍ عَلیٰ اَوذٰانِه مٰا 

یَسْمَعُ اِلّا کَلامی » 

این ذکـر را عـده ای از زنـان تجـربه کـرده انـد.

منابع: کـنزالمدفون 

اها مرسی ایشالا به خواسته هاتون برسین(

عزیزم من امتحانش نکردم . فقط جایی دیدم براتون فرستادم نتیجه اش رو نمیدونم

عزیزم من امتحانش نکردم . فقط جایی دیدم براتون فرستادم نتیجه اش رو نمیدونم

باشه اشکالی نداره انجام میدم امیدوارم جواب بده🥲

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!

واسه یه اتفاق در حد معجزه🥲

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀