2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دور سینه ها ک چن تادونه ضخیم مو هس از تنبلیه؟؟؟

ممکنه تستوسترونت بالا باشه فقط

جتما ب دلیل تنبلی نیست

اما اگ پریودی منظمه

خوشبحالت هتوز مراحل اولیه هست

انشالله‌‌ که‌ همه‌ مون‌ لایق‌ و‌ قدر‌دان‌ داشته‌هامون باشیم😄🤲🏻

تنبلی چه علائمی داره؟

مهم تریتش پریودی نامنظم و پریود نشدن لکه بینی 

موی زائد

ریزش موی شدید

چاقی شکمی

افسردگی وعدم تمرکز هم هست

با سونو ک ازمایش هورمونی گشخص میشع

انشالله‌‌ که‌ همه‌ مون‌ لایق‌ و‌ قدر‌دان‌ داشته‌هامون باشیم😄🤲🏻

18سالمه از همون اول تقصیر خودم شد که گرفتار شدم اوایل پریودیم هام نامنظم بود نگو طبیعیه🤦‍♀️زود رفتیم دکتر اونم مثل همیشه داروی هورمونی تجویز کرد که باعث این 4سال بدبختی از همون شروع شد تا اینکه نامزد کردم و دوسالش رو هم مارولین که حداقل عوارضش کمتره مصرف کردم بهمن ماه دیگه نخوردم و سرتایم شدم تا اردیبهشت که یهو باز شروع شد دیگه از اینستا و گوگل و تلگرام و.... یعنی از همه جا تحقیق کردم دربارش زیاد نمیتونستم اصلاح سبک رو رعایت کنم بالاخره خیلی سخته ولی چند تاش رو رعایت کردم

ممکنه تستوسترونت بالا باشه فقطجتما ب دلیل تنبلی نیستاما اگ پریودی منظمهخوشبحالت هتوز مراحل اولیه هست

پریودی منظمه

مگ مراحل دیگ مشکلات دیگه ای هم داره

بابا از خودم بدم میاد دورش کلا پرمو ضخیم نازک  انگاری مرد هستم😑💔

اول از همه حدود10روز مرتب دوسین مصرف کردم که بازم قراره شروع کنم، روغن سیاهدانه گرفتم برای ماساژ شکم که اونم خوبه

چای سبز و نعنافلفی رو مصرف کردم(حواستون باشه خون رو غلیظ میکنه چند روز یه بار استراحت بدین) 

عرق کرفس روزی یا دوروز یکبار نصف استکان (زیادیش تکرر ادرار میاره) 

پونیکا هم اوایل دوتا الان یادم بیفته مصرف میکنم به اضافه امگا3 و قرص کلسی شور

از همهشون مهمتر عرق خار مریم که عالییی بود