2777
2789
عنوان

شاید یه معرفی ساده

390 بازدید | 27 پست

سلام 

۲۴ سالمه ، ازدواج نکردم اما بهش فکر می کنم ، من میتونم به زندگی آدما منطقی فکر کنم و باور دارم اگر کسی خوشحال نیست دلیلش تصمیم خودشه و این بی انصافی محض که بخوام فکر کنم همه آدما بد هستند اما این تا زمانی که قرار نباشه به شکل جدی به ازدواج فکر کنم 

شکوه های زیادی تو اینترنت خوندم و این اصلأ برای یک مجرد خوب نیست 

چند ثانیه ست که عضو شدم تا سوألی از محضر دوستان بپرسم و مرخص شوم 

اصلأ بلد نیستم چطور باید در این سایت کار کنم ؟ کمی آدم دلگیر میشه چرا تو دسته بندی ها مجرد و خواستگاری نیست ؟ 

شما توصیه ای در امر ازدواج برای دختران مجرد دارید ؟ 

نظر شخصی خودم اینکه ازدواج قسمت هست ولاغیر

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجازه استارتر

بچه ها ما یه دختر خاله داریم که خیلی ناز و دوست داشتنی و فهمیده و باشعور و اخلاق هست دوست داریم داداشم اونو خواستگاری کنه، اما داداشم میگه همه چیزش خوبه فقط اینکه ۳سال ازم بزرگتره دل میزنم، بنظرتون سن اینقدر اهمیت داره؟؟

خدایا امیدم فقط تویی...

ازدواج یه امر شیرین ولی بسیار حساسه با تکجه به اینکه الان علائق و سلیقه ها بسیار متفاوت شده و متاسفانه اکثر زوجین بدون درک درستی از زندگی مشترک وارد زندگی میشن وبعد میبینن ای وای چقدر با رویاهام فاصله داشته 

دلیلش اینه که همه تمامه خودشون رو وارد زندگی میکنن و میگن من اینطور من اونطور میخوام وقتی وارد یک زندگی شدی که قبلش درست انتخاب کردی باید طرف مقابل و خواسته هاش رو هم ببینی بلد باشی معذرت خواهی کنی احترام رو بلد باشی بلد باشی چطور بدون دعوا و فحاشی بحث کنی و به نتیجه برسی 

باید مرد رو بلد بود و وارد زندگی مشترک شد اصلا باید جمع دو نفره رو بلد بود 

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

برای جلب خواستگار زیاد و تسهیل امر ازدواج ، با حضور و توجه قلبی سوره های مبارکه ذیل را بر آبی پاک قرائت کند و در روز جمعه قبل از اذان مغرب با آن آب غسل کند و بعد از آن سوره مبارکه طه را سه مرتبه قرائت کند ، به اذن خداوند متعال خواستگاران زیادی پیدا خواهند شد.

سوره های مبارکه ذیل را قرائت کند :

1-سورة الفلق ( 7 مرتبه ).

2-سورة الناس ( 7 مرتبه ).

3-سورة الإخلاص ( 71 مرتبه ).

4-سورة طه ( 2 مرتبه)

5-سورة الكافرون ( یک مرتبه ) .

عروس آذر💖💖💖
با اجازه استارتر بچه ها ما یه دختر خاله داریم که خیلی ناز و دوست داشتنی و فهمیده و باشعور و اخلاق ه ...

وقتی خود داداشت نمیخواد اصرار نکن حتما دلشو میزنه خودشم چیزی میدونه که میگه

عروس آذر💖💖💖
عزیزم تو اون تاپیک سوالی ازتون پرسیدم

ببخشید ندیدم،دوباره بپرس

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!