2777
2789
عنوان

سرکتاب گرفتن خطری نداره ❓

101 بازدید | 12 پست

لطفا مسخره نکنید 

اگر میدونید بگید و تجربتون رو هم از سرکتاب گرفتن بگید  ممنون

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

نگرفتم نمیدونم

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین نمیدومم اما کار هرکسی هم نیس اکثرا چرت میگن فففال بگیری بهتره

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
بی خطر که نیست. پولت رو دور می ریزی و دروغی رو بهت تلقین می کنند...سرکتاب دروغه. قرآن برای غیبگویی و ...

چندساله خاستگار برام میاد ولی هیچوقت برا جلسه دوم نمیان .فقط دوست دارم علتشو بدونم 

چندساله خاستگار برام میاد ولی هیچوقت برا جلسه دوم نمیان .فقط دوست دارم علتشو بدونم

سر کتاب دروغه عزیزم. یه چیزی هست مربوط به کشف مطلب. یعنی هر سوالی داشته باشی بهت جواب میدن یا درمان بیماری. فکر می کنم توی مفاتیح هست. یا بعضی سایتها. سایت آیت الله جاودان هم هست می تونی بپرسی. من هنوز انجام ندادم ولی می خوام انجام بدم. اتفاقهای عجیبی برام افتاده.

سر کتاب دروغه عزیزم. یه چیزی هست مربوط به کشف مطلب. یعنی هر سوالی داشته باشی بهت جواب میدن یا درمان ...

مرسی قرآنیه؟

انشالله مشکلاتت حل بشن 

چه مشکلاتی داری اگر دوست داری بگو؟

مرسی قرآنیه؟انشالله مشکلاتت حل بشن چه مشکلاتی داری اگر دوست داری بگو؟

سایت آقای جاودان سوالها رو جواب میده. مثلا به یه عده میگه ختم سوره بقره بگیرند یا ختمهای دیگه. به نظرم اومد یه چیزهایی متوجه میشه.

اون کشف مطلب توی خواب، با خوندن یه سری سوره های قرآنه و خوابیدن در محل پاک و ...