2777
2789
عنوان

دنیای بعد از کنکور

715 بازدید | 20 پست

سلام 

من از کلاس پنجم درس خوندم ، تیزهوشان رفتم اونجا ام همیشه شاگرد اول بودم تا حالا معدلم زیر ۱۹ و نیم نشده حتی معدل نهاییم هم ۱۹ و ۶۴ شد . کلی زحمت کشیدم ، با اوگدن کرونا افت درسی کردم ، با همه زرنگیم تو دوران کرونا اصلا درس نخوندم و باعث شد یکسال بمونم پشت 

کلاس یازدهم افسردگی گرفتم یه مدت رفتم روانشناس ، ولی اخرش مجبور شدم قرص بخورم تا همین تیرماه هم قرصمو ادامه دادم 

الانم تراز کلم ۱۰۲۰۰ شده و منتظرم رتبم بیاد 

همه چیز خوبه ، هیچ مشکلی وجود نداره ، مامان بابام به من لبخند زدن و افرین گفتن ، خبری از تحقیر و توهین فامیل نیست ولی هنوز منتظرن رتبمو ببینن 

تیزهوشان باعث شد من یکم حسود بشم برای همین منم منتظر رتبه بقیه بچه هام !! پس به فامیل حق میدم ، انسانه و کنجکاوی 

باید حالم خوب باشه ، ولی نیست 

کل سال کنکور به این فکر بودم که پدر مادرمو خوشحال کنم ولی در اثر فشار کنکور پرخاشگر شدم و بابام باهام حرف نمیزنه💔

از خوابگاه و دانشگاه میترسم 

استرس نتایج آزارم میده 

توی انتخاب رشته دو به شکم و نه دندانو دوست دارم نه پزشکی رو 

و گریه میکنم ، هر شب ، حتی بدتر از موقعی که برا کنکور میخوندم 

من زیاد درس نخوندم ، میانگین روزی ۴ ساعت و میدونم خدا بیشتر از چیزی که حقمه بهم داده 

با تموم وجودم ازش ممنونم 

قدر محبتی که بهم کرده رو میدونم 

اینا رو نگفتم که ناشکری کنم 

منظورمم این نیست که زندگی بعد از کنکور پوچه ، رانندگی میرم ، باشگاه میرم ، اشپزی یاد میگیرم ، زبان میخونم 

فقط منظورم اینه که : 

دختر قشنگم که دبیرستانی ای یا کنکور داری ، غم و شادی یه حس درونیه که به شرایط تو وابسته نیست 

اجازه نده اسیب کنکور تا ابد با تو بمونه ، ارام باش 

ناراحتی و اضطراب و غم تو قرار نیست با رتبت خوب شه 

و هر هدفی که داری کم اهمیت تر از چیزیه که فکر میکنی 

من برای شادی پدر و مادرم جنگیدم ، ولی این سادی فقط برای یه ساعت بعد از نتایج بود 

دوستون دارم 

مراقب روحتون باشید ❤

منی که دنیای بعد کنکورم باز دنیای کنکورمه😂چون باید بمونم

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تبریک میگم بهت ولی جهان بینی که بدست آوردی اگر نتایجت غیر اون چیزی بود که میخواستی دیدت به دنیا اینق ...

من هر دو رو تجربه کردم 

شکست و موفقیتو ، فقط حرفم اینه که احساسشون فقط برا یه ساعت فرق میکنه

من شاید نتیجه ای که بدست آوردم عالی نباشه از نظر بقیه ولی از نظر خودم چون تلاشم رو میدونم که چقدر بوده ، عالیه 

متوسطه اول مدرسه خیلی خوبی توی شهر خودمون خوندم و متوسطه دوم نمونه قبول شدم، با اومدن کرونا که مدرسه تعطیل شد نتونستم خوب بخونم اما بازم میخوندم تا وقتی که یه مشکلی برای پام به وجود اومد که باعث شد مجبور شم برم اتاق عمل و جراحی ، تا یه مدت زیاد با درد میگذروندم ، کسیو نداشتم  بهم بگه از کی و کجا کمک بگیرم و بخونم ، مدرسم نمونه بود ولی معلمامون....  نه خیلی 

توی کلاس هم کسیو نمی‌شناختم ازش بپرسم و خب کلا بچه هایی داشتیم که خیلی اهل کمک کردم و .... نبودن ، صمیمیا آره ولی با باقی نه 

سال ۱۱ ام هم برام باز یکسری مشکل پیش اومد ، با خیلی چیزا دست و پنجه نرم کردم تا تونستم فقط اون سال رو بگذرونم

۱۲ که رسیدم تازه فهمیدم درس خوندن یعنی چی ، تازه فهمیدم منبع چیه کتاب خوب کدومه  و تا من تازه اومدم رو کار... سال تموم شد 

با همه ی اینا میدونم که اگه چیزایی که الان در مورد درس خوندن میدونم رو اون موقع که دهم بودم میدونستم، قطعا الان خیلی نتیجه ی بهتری گرفته بودم و با این وجود باز هم اقرار میکنم که حتی اگه معمولی هم درس خونده بودم، اما همون رو پیوسته ، به نتایج بهتری می‌رسیدم

تقصیر شرایط هم نیست ، شرایط بهانست ، باید تلاش می‌کردم و حالا که میزان تلاشم انقدر بوده، نتیجه هم شده همین 

اما با همه ی اینا ( با وجود اینکه میدونم کم کاری کردم ...) اما از نتیجه ای که دارم( و با اینکه میدونم شاید از نظر دیگران حتی بد باشه این نتیجه) اما خداروشکر میکنم و راضیم 

راضی هستم و با اینکه هی ته دلم میخوام برگردم و دوباره و از نو تلاش کنم ولی باز به قول اون آهنگ ، یه دلم میگه نه 

خلاصه که الان از چیزی که دارم راضی و خوشحالم ، خداروشکر،  خداروشکر که اون شرایط رو کنار گذاشتم 

از وقتی کنکور رو دادم خیلی حالم بهتره ( با وجود نتیجه ی نه چندان خوب و گاهی هوای درس خوندن رو داشتن) اما الان واقعا خوشحالم 

و هر روز میگم 

خداروشکر،  خدارو هزار مرتبه شکر 

تلنگر خیلی خوبی بود استارتر❤️🌸 

خواهر من سال دیگه کنکور داره همش نگرانه استرس نتیجه رو داره میترسه نتونه .حتما حرفات رو بهش نشون میدم .لطفا اگر توصیه ای داری براش بگو