2777
2789
عنوان

آلزایمر در ۴۰ سالگی

703 بازدید | 18 پست

در ۴۰ سالگی آلزایمری شدم. به سرعت یادم میره چی میخواستم بگم یا اومده بودم اینجا چکار . قیافه آدم ها را اصلا یادم نمی مونه یا اسمشون را . چه کنم؟

تعداد رای : 2
نظرسنجی
آلزایمر
0
0%
فراموشی
2
100%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بار  تو یه برنامه ای دکتر میگف اتفاقا اونایی که میگن الزایمر گرفتم هیچیشون نیس.چون اونایی که الزایمر دارن همش انکار میکنن میگن هیچیمون نیس .شاید استرس و دغدغه زیاد داری تمرکزت کم شده

فکرت زیادی مشغوله 

وقتی به چیزی فک میکنی و داری کاری رو‌ انجام میدی اطلاعات کاری رو که در حال انجامشی به مغزت نمیدی واسه همین یادت نمیاد . 

سعی کن با تمرینای کوچیک شروع کنی که در لحظه باشی ، مثلا وقتی داری مسواک میزنی فقط به مسواک زدن فک کن نه چیز دیگه .

مدیتیشن هم به خیلی خوبه .

اگر از الزایمر هم میترسی بازی های فکری رو شروع کن . 

نگران نباشيد اروم باشيد

بايد مراجعه كنيد به نورولوژيست 

نوار مغزي ميگيرن و چند تا تست نشون ميده بيماري داريد يا نع اين بيماري سير كندي داره و با يه سري تمرين و غيره خيلي خيلي كند تر ميشه نگران نباشيد توكل به خدا چيزي نيست

تو این سن بهش الزایمر نمیگن.گاهی اوقات به خاطر افسردگی و فشار زندگی ادمها اینجوری میشن.بهتون توصیه میکنم مدیتیشن کنید یا سعی کنید با تمرکز رو مسائل حافظتون رو برگردونید

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
لطفا حرفهایی نزنید که دین و گناه گردنتون بیوفته  این جملات بدون اینکه متوجه بشیم ایمان خودمونم ...

میشه منظورتو بیشتر توضیح بدی از اینکه گفتم تنم میلرزه ما نزدیک 4 سال درگیر الزایمر بودیم منظورم نگهداری از ی مریض بودک داغون شدیم ناراحتی اعصاب گرفتیم ایشاالله هیچکسی توموقعیتش قرار نگیره من منظورم خودم بود قصد ناراحتی کسی رو نداشتم

میشه منظورتو بیشتر توضیح بدی از اینکه گفتم تنم میلرزه ما نزدیک 4 سال درگیر الزایمر بودیم منظورم نگهد ...

نه عزیزم اول پیامت منظورمه گلم.آخه ما دوازده تا امام بیشتر نداریم گلم,معصومین۱۴نفرن,,آخه گاهی اشخاصی میبینم که با واژه های جدیدی که از خودشون درمیارن خودنمایی میکنن,,,انشاالله هیچکسم گرفتار الزایمر نشه هرچند این دوره زمونه سن الزایمر پایین اومده.