2777
2789
عنوان

سر کناف با شوهرم دعوامون شد

323 بازدید | 25 پست

میخوایم خونه رو کناف کنیم خونه مادرمه و هزینه هم مادرم خودش ب عهده گرفته و فقط از همسرم خواسته ک ی نفر پیدا کنه بذاره اونجا کار کنه همسرمم گفت میخوام ورقهاشرو بگیرم خودم بزنم کار راحتیه چرا پول اضافی خرج میکنید ب مادرم گفتم گفت ن هم نمیتونه هم الکی زحمتش میش آخ خونه سقفش خیلی قناسه و از چندجا پودره داره از این آپارتمانهای گلشهره منم به همسرم گفتم نه خودتو اذیت نکن به یکی دیگه بگو بیاد خلاصه چند روز بود سر این موضوع بحثمون بود ک دیروز دعوامون شد و قهر 

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم

ایا بلده؟ تاحالا کار کرده؟ اصلا کارش هست؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کناف دیگه قدیمی شده ها 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

ی اخلاقی داره کلا میخواد همه کارهارو خودش بکنه چ بلد باش چ نباشه سر این اخلاق و کارش هم خیلی ضرر زده بهمون گردن هم نمیگیره آخرش میگ وسایل خراب بود و فلان

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم
ایا بلده؟ تاحالا کار کرده؟ اصلا کارش هست؟

نه اصلا فقط دیده فکر میکنه بلده

کسی دیگ نبود براتون استادکار پیدا کنه مادرت حق داره شاید همسرت نتونه و پول کناف حروم بشه

من تنها بچه شم و پدر هم ندارم به این اعتماد کرد اینم حسابی داره اذیت میکنه میدونم نمیتونه ولی زور میگ دیگ

کناف دیگه قدیمی شده ها

میدونم ولی بخاطر سقف زشت خونه مجبوریم 

پس چی الان مده

یه سری نوارهای نازک مد شده الان همه میزنن نورپردازی جدید کناف منم خونم زدم پشیمونم انقد 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

کناف دیگه قدیمی شده ها

ببین سقف خونه چطور

من تنها بچه شم و پدر هم ندارم به این اعتماد کرد اینم حسابی داره اذیت میکنه میدونم نمیتونه ولی زور می ...

اهمیت نده 

چون‌ شرمندگیش زیاده اگر نتونه انجام بده 

خداوند پدرتو بیامرزه و همسرتون عاقل کنه 

احتمالا نیتش خیر اما خب کارهای فنی تجربه میخواد 

چی مده پس؟

یه سری نوارهای نازک مد شده الان همه میزنن نورپردازی جدید کناف منم خونم زدم پشیمونم انقد