2777
2789

بچه ها اگر حس میکنین همسرتون تمزکزش رو زندگیش نیست و لازمه ب خودش بیادولی فقط شک دارید

ی راهی ک میشه متوجه شدو من خودم نمیدونستم اینه.

۲تا راه البته

هستین بگم؟؟

لایک لطفا

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتی لایکم کن 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

اولیش اینه ک اگه تلگرام داره 

هرجوریه وارد تلگرامش شو باگوشی خودش 

برو توی ستینگ تلگرامش 

یه قمست هست علامت ساعت داره فارسیش میشه داده ها و ذخیره سازی.

روش زدی اولین گزینه ک علامت آبی رنگم داره رو به نام میزان استفاده از حافظه میزنی بعد رفتی توش میای پایین

اونجا همه ی چت هاش بابقیه حتی اگر پلک کرده باشه میاد.

ن ک کل چت ها نه. ولی میاد ک با فلان اکانت چت کرده و اگر مخاطب عکس براش فرستاده باشه میاد

حتی اگه هم چت هم عکسا رو پاک کرده باشن.

اصن سخت نیست و زمان بر هم نیست

خیلی واضح هم هست

فقط لگر چیزی بود و خواستین نشون طرف بدین

قبلش از روش فیلم بگیرین یجا جز گوشی خودتون ذخیره کنین ب عنوان مدرک بعد نشون طرف بدین ک درجا نزنه پاک کنه بزنه زیرش

اگر تلگرام نداشته باشه؟

اگر تلگرام نداشت کلی خط همراه اول داشت بازم میشه.

ینی راه دوم

اینکه یشب ک خوابه روی گوشیش برنامه ب همراه من نصب کنین.

بعد همین شمارشو وارد کنین‌ و برید توی سامانه.

پایین صفحه چندتا گزینس یکیش خدمات هست اونو بزنبن

یجانوشته ریز مکالمات.

اونجا میتونین توی هرتاریخی ک خواستین بفهمین به چه شماره هایی تماس داشته  و چند ثانیه طول کشیده و دقیقا چ روزو ساعتی بوده.

پیامک هاشم همین باچ شماره ای پیامک داشته چندتا توی چ زمان هایی.

درسته ک متنش نیست ولی همین روهم اگ این برنامه نباشه بدون اجازه مراجع قانونی نمیتونین بدست بیارید چون پرینت حساب میشه

بچه ها این دوتا خیلی چیزای مهم و خفن و بدرد بخوریه هااا

من خودم خیانتای شوهرم رو باهمین دوتا فهمیدم

خودش پراش ریخته بود چون فک میکرد خیلی داره تروتمیز خیانت میکنه و هیچکسم نمیفهمه

این کجاست؟

اینم دقیقا همونجاست

اینجایی ک گفتم اول ک چت ها هستن گفتگوهاهست ک باقی مونده توی حافظه ی پنهان

کنار اسم گفتگوها نوشته رسانه ها کنارشم فایل ها

توی رسانه هام بچرخ