2777
2789
عنوان

خوش بحالتون که درآمددارین

362 بازدید | 30 پست

تاپیک مشابه زدم قبلا ولی امشب سر ی موضوعی دلم حیلب شکست.از خودم بدم میاد‌.از اینکه خودم رو دادم دست ادمایی ک شرایط راکد موندن رو برام ایجاد کردن.

چقدر دلم میخواست واسه خودم شغلی داشتم.آدمی بودم واسه خودم،ولی من حتی درسم رو کامل نکردم.

یعنی محاله من حدتقل هر چندروز ی بار نشنوم تین حرفو گه تو حیف شدی،چرااخه تو نبتید ب ی جایی برسی؟

بس بچه زرنگی بودم واز نظر ظاهر (چیزی که خداداده و دستاورد من نیس)خداروشکر بسیار متشخص وباکمالات ومحترم به حظر میام.ولی یه دیپلمم.یه دیپلمه بیکار ک ب خاطر بچه داری درسشو ول کرد و بعدم ب خاطر بی پولی ادامه نداد درسشو.ی بیکار که حتی ۸سرت لباس مونده به دلم.حسرت ی خرید ساده(شوهرم کار میکنه ولی درامدمون واقعا کفاف نمیده)کاش منم شغل داشتم.کاش دستم تو جیبم بود.کاش ادم موفقی بودم.

دیگه دستم ب کاری نمیره انگار.

انگار نمیدونم چی میخوام،اصلا دیگه مگه میشه باسه تابچه قدونیم قد،بدون هیچ کمکی،ازصفر شروع کرد؟

مثلا درس خوندم بعدش چی؟کار گیر میاد؟دلم درامدمیخواد،موفقیت میخواد مثبت بودن میخواد.حالم خیلی بده.اصلا نمیتونم عمق حالِ بدم رو باهیچچچچ کسی درنیون بزارم.

من الان ۳۲ سالمه.یه ۳۲ ساله بی فایده پرحسرت.

خدا چرا منو تو مسیر موفقیت هل ندادی؟

خوش ب حالتون،شمایی ک مستقلید،درامدداریدوموفقید.

خوش بحالتون....

مامان من 35 سالش بود از بابام جدا شد آزمون وکالت داد الان بیست ساله وکیله

اونموقع فکر می‌کرد دیره 

ولی وقتی به سن های بالاتر برسی می‌فهمی 32 سنی نیست.

الان برو سراغ یه مهارت

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیز خیلیا هستن با دیپلمم کار گیر اوردن و کار میکنن 

حتی ۴۰ ساله ام داریم که تازه کارو شروع کرده 

ناامید نباش یه هنری یه مهارتی شروع کن یکم خاک خوری داره ولی خب بلاخره حس خوب سراغت میاد که بیکار نیستی 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

چرا میگی بی فایده؟ 

عزیز دلم سه تا بچه دنیا آوردن و بزرگ کردن آسونه؟😐 چرا این قدر دست کم میگیری خودتو؟ کم سختی کشیدی اخه سر همین ۳ تا کوچولو هات که به خودت میگی بی فایده؟

بعدشم دیر نیس میتونی شروع کنی بری هنری یاد بگیری یا بری دانشگاه همکلاسی من پسرش ۳ سالشه بابا فقط اراده کن دختر دایمم ۳ تا بچه زیر ۱۲ سال داره رفته کلاس آرایشگری یاد بگیره 

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

چرا خیاطی آرایشگری یاد نمیگیرید پول که فقط ازطریق درس نیست

دوره ها همه گرون.کلی وسیله میخوان.واسه خیاطی هم کلا فضای خونم بسیار کوچیکه و بچه هام کوچیکن ومرتب درحال جنب وجوش.شدنی نیس 

دوره ها همه گرون.کلی وسیله میخوان.واسه خیاطی هم کلا فضای خونم بسیار کوچیکه و بچه هام کوچیکن ومرتب در ...

مادرم میره واسه یه پیرزن مطمن ۴ ساعت خودشو دوستش خونش رو تمیز میکنن بعدش بهش ۴۰۰میده