2777
2789

بچه ها من قدم کوتاهه و گودی کمر دارم، گودی کمرم مشکلی برام ایجاد نکرده به جهت زیبایی میپرسم بنظرتون گودی کمرمو رفعش کنم که یخورده بلند تر شم یا اینکه گودی کمر زیبا تره؟ 

میدونم سوال مسخره ایه ولی رفته رو مخم😅🥴🤦‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی عمل کنی؟؟

اگه آره که باید دیوونه باشی که عمل کنی خودتو معیوب کنی

از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعی‌میکنم جلو خودمو بگیرم🙊
اره بعدا سعی میکنم نرمال کنم ولی الان که فعلا جوونم و مشکلی ایجاد نکرده رو میپرسم

فشاری که روی دیسک کمرتون بخاطر این قوس هست از الان شروع به تخریب میکنه و وقتی متوجه مشکل میشید که خدای نکرده بیرونزدگی ایجاد کنه بخاطر همین از همین الان با ورزش های کششی مخصوص میتونین پیشگیری کنین زیبایی رو فدای سلامت نکنید

دستت فقط توی جیب خودت باشه 
گودی کمر هم جز آپشن های زیبایی شد؟والا تا جایی ک ما میدونیم نقصه چون باعث میشه شکم برآمده نشون داده ...

نه نقص که هست بالاخره هر چیزی که از نرمالش کم یا زیاد باشه آن نرماله دیگه 

ولی من فعلا با مشکلاتش مواجه نشدم که برام دردسر شه ‌(همین شکم برامده و کمر درد) برای همین میگم رفعش کنم یا نه چون الان حس میکنم یکم اندامم رو زیباتر کرده ولی از طرفی میگم اگه درمانش کنم قدم بلند تر میشه یکم برای همین شک دارم

فشاری که روی دیسک کمرتون بخاطر این قوس هست از الان شروع به تخریب میکنه و وقتی متوجه مشکل میشید که خد ...

درسته ممنون از راهنماییتون خودمم حس میکنم به مرور داره گودی کمر بیشتر و بیشتر میشه بهتره با ورزش کنترل کنم تا دردسر نشده

نه نقص که هست بالاخره هر چیزی که از نرمالش کم یا زیاد باشه آن نرماله دیگه ولی من فعلا با مشکلاتش موا ...

اگ شکمت و برآمده نشون نمیده پس گودی کمر نیس قوس کمر ک نیازی ب درمان نداره و اندام رو هم زیباتر میکنه حالشو ببر😉😊