سه ماه اولم که وحشتناک سخت بود کسی نبود یه غذا دستم بده گاهی که میگفتم مامانم فرستاد شاید یکی دو بار کلا، همسرمم کمک میکنه تو کار خونه اما خب اونجور که میبینم اینور اونور همه دور و برشونن غذا میفرستن براشون( مخصوصا من ویار شدید دارم و غذای خودمو نمیتونم بخورم) کلی میرسن بهشون و تنها نمیمونن، ولی من از صبح تا شب تنهام تو خونه حالا باز الان میتونم از جام بلند شن تا چند هفته پیش نشستنم برام سخت بود و تا همسرم بیاد گشنه میموندم....
نمیدونم چرا من همیشه تو هر موقعیتی تنهام... همه همینن؟ یا من روحیم حساس شده؟
امروز خیلی دلم گرفته بود حتی کسی سراغمو نمیگیره حالی ازم بپرسه، بدجور تنهایی فشار آورده بهم...
آره منکه کلا چون بچه هام سقط میشن به کسی نگفته بودم
تنها یاورم اسنپ فود بود..
خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید.
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
نگم برات من از روز اول تا الان که 33 هفتم تنهام تهوع و استفراغ شدید به زور سرم تقویتی زندم اه چه احوالات بدیه من دیگه گ و ه بخورم بچه بیارم پدرم در اومد 😭😭😭
🔴یه قرص خوب برا چاق شدن بگید🔴خیلی لاغرم 😭😭😭 جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*. 🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش : خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم 🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑
الهی خدا بهترین هارو نصیبت کنه، من نمیتونستم تحویلم بگیرم غذارو
چرا؟؟؟
فداتشم مرسی
خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید.
من تا روز اخر تنها بودم حتی موقع زایمانم که رفتم اتاق عمل نگفتم بعد اینکه امدیم بخش خبر دادم چه خانواده خودم چه شوهرم حتی ۹ ماهو نپرسیدن خرت ب چن من فقط یسری سرما شدید خوردم کارم داشت ب بستری میکشید ۲۹ هفته بودم چند روزی مادرم ازم مراقبت کرد همین سیسمونی بچمو کسی نیومد کمک ۳۶ هفته بودم با اون شکم تنها جابجا کردم چیدم
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
نگم برات من از روز اول تا الان که 33 هفتم تنهام تهوع و استفراغ شدید به زور سرم تقویتی زندم اه چه اح ...
ناشکری نکن خواهر
منم راضیم به سختیاش فقط برام بمونن
این تاپیکو ذخیره کردم انشالا اگه باردار شم بیام بخونم و بدونم تنها نیستم
خدا نکنه، ضعف شدید داشتم میشستم و می ایستادم چشمام سیاهی میرفت میوفتادم، با سرم سر کردم، به تحویل غذا نمیرسیدم، شوهرم میومد یه چیزی میداد دستم یا خودم کشون کشون میرفتم نون بر میداشتم
الهی عزیزم من دعا میکنم یه نینی سالم و جیگر خدا بهت بده، منم فکر میکردم فقط خودم تنهام
مررررررسی، بیشتر از همیشه محتاج این دعام، انشاالله