2777
2789
عنوان

از این تاپیکا خیلی ترسیدم🥺

171 بازدید | 15 پست

خیلی تاپیک دیدم که میگن همسرمون یا نامزدمون بی محلمون میکنه

میترسم از اینکه همسر آیندم بی اعتنایی بهم کنه،بی محلم کنه

تو زندگی محبت هیچکی رو ندیدم ،تنها دلخوشیم اینه همسری که قراره وارد زندگیم بشه بهم محبت کنه 

چطور میتونم دقت کنم که همچین اتفاقی برام نیوفته؟!

فکر کردن بهشم دیوونم میکنه 

یاد گرفتن مهارت

یه کانال دارم تو ایتا آموزش های خوبی داره میخوایش؟

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟

جذبش نکن اینچیزا رو ، ذهنتو درگیرش نکن.

فقط 43 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا از الان خودتو وابسته نشون نده و خودت سعی کن خودتو دوست داشته باشی ، بعدم اینجا بدبختی هاشونو به نمایش میزارن والا من ندیدم پستی ک از خوشیاو مهمونی رفتنا و عشق بازیاشون بگن ولی کافیه یه اتفاق بد بیفته بدو بدو میان اینجا تعریف میکنن

اره

https://eitaa.com/hamsare_khoob

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟
من میخاااام

https://eitaa.com/hamsare_khoob

بفرما

ببین ازدواج واقعا ترسناکهتنها پیشنهاد اینه طرف رو چند سال بشناسی و بدونی همه جوره دوست داره

دوستی رو دارم که بعد ۶ سال ازدواج کردن بعد عروسی آقا رنگ عوض کرده و  دست بزن داره 

با وجودی که الان بچه دارن