2777
2789
عنوان

لابیا پلاستی و کاهش میل جنسی

2455 بازدید | 84 پست

سلام کاهش میل فقط از نظر تحریک اون ناحیه است یا از نظر روحی روانی هم تحریک کاهش پیدا میکنه؟من لابیا پلاستی انجام دادم و چون درد و ناراحتی شدیدی داشتم الان از نظر روحی کوچکترین تحریکی و حس نمیکنم لطفا اگه کسی تجربه داده کمک کنه این حالت بخاطر درد زیاد یا افسردگی ایجاد شده یا از عمل هستش؟؟🥺

این عمل رو هیچوقت متوجه نمیشم، ببخشید

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لابیا پلاستیک چیه

🫤

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

از نظر روحی هم اگر کسی مشکلی داشته باشه کاهش میل جنسی میگیره.

اما اگرم دکترتون بد عمل کرده باشه ممکنه به عصب های اون ناحیه آسیب زده باشه که در نتیجه میل جنسی کاهش پیدا میکنه.

اما خب چون یه مدت ناراحتی داشتی ممکنه از اونم باشه 

منم چندسال پیش عمل کردم و چون بعدش ازنظر روحی دچار مشکل شدم هم اون ناحیه کلی درد داشتم و همم که ازنظر جنسی هنوز که هنوزه میلی ندارم و همشم مربوط به روح و روانم میشه وگرنه عملم مشکلی نداشته

از نظر روحی هم اگر کسی مشکلی داشته باشه کاهش میل جنسی میگیره.اما اگرم دکترتون بد عمل کرده باشه ممکنه ...

من احساس میکنم مربوط میشه به این جراحی ،اره عملم خیلی بد بوده و اصلا راضی نییتم ولی حسم از بین نرفته بلکه حسم از نظر روحی از بین رفته خیلی نگران این موضوع هستم 😔

من احساس میکنم مربوط میشه به این جراحی ،اره عملم خیلی بد بوده و اصلا راضی نییتم ولی حسم از بین نرفته ...

خب پس اگر از عملت نباشه سعی کن کم کم از نظر روحی خودتو درست کنی.منکه هنوز بعد از چندسال نتونستم چون ضربه روحی بدی بهم وارد شد ولی خب شما که هنوز اولشی حتما پیگیری کن 

من احساس میکنم مربوط میشه به این جراحی ،اره عملم خیلی بد بوده و اصلا راضی نییتم ولی حسم از بین نرفته ...

وقتی که حست از بین نرفته یعنی از عملت نیست.

منشا روحی روانی داره

که باید روی اون کار کنی عزیزم