2777
2789

خودم باورم نمیشه داریم خونه میخریم ان شاالله اگه خدا بخواد یه ماه دیگه میریم خونه خودمون ان شاالله همه مستاجرا صاحبخونه بشن.اونایی که مستاجرن چهارشنبه آخر ماه صفر رو از دست ندن دو تا نماز دورکعتی داره با ایمان و اعتقاد بخونید قطعا جواب میده من پارسال خوندم با اعتقاد با اینکه اصلا پولمون به سه دنگ خونه ام نمیرسید ولی انگار خدا ردیف کرد .با اینکه خونمون بزرگ نیست ولی راضیم😊حتما سرچ کنید نمازش رو  بخونید.

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

مبارکتون باشه.

با دل خوش انشالله.

دعا کن ما هم بخریم😊

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکتون باشه.با دل خوش انشالله.دعا کن ما هم بخریم😊

ان شاالله بخرید بزودی

تا میتونید طلا پس انداز کنید البته ازین سکه های پارسیان یا شمش های گرمی طلای اجرت دار و اینا نه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

مبارکتون باشه ان شاءلله قسمت همه مستاجرا

ان شاالله مرسی عزیزم

مبارکت باشه عزیزم میشه لطفت بگی چجوریه نمازش؟؟ میشه من برای خونه دار شدن برادرم بخونم؟

ممنونم دقیق یادم نیست عزیزم تو گوگل سرچ کن نماز آخرین چهارشنبه صفر برای خونه دار شدن میاره

فکر کنم خودشون باید بخونن ولی ضرر نداره خدا مهربونه ان شاالله بزودی خونه بخرن

سلام عزیزم میشه لطفا درخواستم رو قبول کنی

قبول کردم عزیزم