2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گف پیر

240 بازدید | 17 پست

سلام دوستان 

شوهرم روی هم رفته مرد خوبیه 

من سی سالم بود باهش ازدواج گردم الان ۳۵ اسالمه

دیشب ک باهم حرف میزدیم به شوخی گفتم هنوز تازه عروسم گف( چهل و ول) گفتم کجا۴۰ سالمه 

اونم گف توپیرنیستی (بله پیری)تو اصطلاح ما بله پیر یعنی نزدیک پیری

منم بدم امد گف شوخی کردم البته توفازشوخی هم بود

اما بتظرم ادما جدیترین حرفاشون توشوخی میگن

نظرشماجیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش۴۰ساله خودش هم به خودش میگه پیرم میگه چهل و ولمنم موهام سفید شده حس پیری دارم 😐

شما سنت زیاد نیست ولی همچین مردی خود به خود باعث پیری میشه با اینهمه انرژی منفی که داره

بگو تو مشکلی نداری یکی بهت بگه پیر ولی حق نداری به من از این چرتوپرتا بگی مرتیکه ی فرسوده

شما سنت زیاد نیست ولی همچین مردی خود به خود باعث پیری میشه با اینهمه انرژی منفی که دارهبگو تو مشکلی ...

گفتم تاحالا بابام به مامانم نگفته پیر

گفتم مردا به زناشون میگن عروسکم عسلم توچرامیگی پیر

به نظرم دوستانه بگو این حرف باعث میشه امید به زندگیتون کم بشه و ازش بخواین با دید مثبت و قشنگتری به خودش و شما نگاه کنه

یه جورایی با مهربونی و ادبت شرمندش کن

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
گفتم تاحالا بابام به مامانم نگفته پیرگفتم مردا به زناشون میگن عروسکم عسلم توچرامیگی پیر

والا🤌🏻

نذار حرفاش تو روحیت تاثیر بذاره دختر تو تازه اول جوونیته